in

André Hazes: ’Mijn leven is nu een hel’

André Hazes heeft woensdagavond gereageerd op zijn breuk met Monique Westenberg en alle gevolgen van dien.

In een exclusief interview met Shownieuws vertelt hij dat de afgelopen week vreselijk is geweest voor hem en Bridget.

„Het waren hele heftige dagen”, vertelt André zichtbaar aangedaan voor de camera van Shownieuws.

„Vooral omdat het heel negatief is opgepakt, wat ik heel goed begrijp. Als er iets uitkomt en het wordt gebracht alsof ik bij mijn vrouw en mijn kind weg ben gegaan voor een andere vrouw, snap ik dat heel Nederland je gaat haten.

Maar als dat dus niet het geval is, en dat wordt wel zomaar over je gezegd, dan is echt je leven een hel een week lang.”

Lees ook  Gaten in je favoriete trui? Vergeet naald en draad! Bekijk deze ingenieuze oplossing

Hij geeft aan zelfs niet gewoon over straat te gaan. „Ik ging gisteren boodschappen doen en ik durfde mijn capuchon niet af te doen.

Ik dacht: deze mensen denken allemaal dat ik mijn gezin heb verlaten voor een andere vrouw. Dat is verschrikkelijk voor mij, maar ook voor Bridget.

Haar zoon krijgt berichten die helemaal nergens over gaan, over zijn moeder. En dat terwijl wij het allemaal zo netjes willen doen. Maar het is bij mensen helemaal verkeerd binnengekomen.”

Ook vertelt de zanger over het afgelopen jaar met Monique. „We zaten al maanden te kwakkelen en misschien nog wel langer”, zo verklaart hij. „We bleven het maar proberen.

Op een gegeven moment wisten wij ook: de koek is op. Na een tijdje kwam ik Bridget tegen en heb ik een berichtje gestuurd. Ik had de mazzel dat ik iemand vond met wie ik zo’n klik had.”

Lees ook  Onderzoekers stellen vast: Mannen met bierbuik hebben meer succes bij vrouwen en leven langer

Toch geeft hij wel toe altijd van Monique te blijven houden. „Al zijn Monique en ik uit elkaar, we houden wel veel van elkaar. Ze is mijn eerste liefde en dat zal altijd zo blijven”, vervolgt hij.

„Gistermiddag ging ik naar ze toe en dan kan ik een uur kleien met mijn zoon. En straks rij ik ook naar ze toe en dan kan ik mijn kind ook een kus geven. Dus ik hoop dat we altijd zo met elkaar verder kunnen.”

Volgens onderzoek zijn de tweede kinderen de ‘herrieschoppers’ in het gezin

Hond neemt afscheid van baasje in UMCG