in ,

Andre Hazes maakt zijn ex Monique zwart!

Monique de ex van Andre Hazes liet gisteren met een statement eindelijk weten wat ze van de hele situatie vond.

Maar ze heeft nog niks gezegd over wat Andre Hazes in zijn nieuwe nummer nou precies bedoelde met de zin dat er meer is gebeurd in de relatie met Monique maar dat hij dat niet kan vertellen want hij is een nette man.

Wij denken wel te weten waar Andre op doelt met die zin namelijk dat Monique een monster zou zijn omdat ze hem niet vrij liet.

Dat heeft Andre al eerder gezegd in een interview. Het probleem is alleen als je Andre vrij laat hij binnen de kortste keren een nieuw liefje heeft.

Lees ook  Deze 2 euro muntstukken zijn duizenden euro’s waard en wereldwijd zeer gewild!

Of zou Andre toch doelen op de flirterige berichten die Monique en zanger Tino Martin aan elkaar stuurden?

Wat wij daar nu van weten is dat dit een vriendschappelijke band is en daarnaast heeft Tino ook al een tijdje een vriendin die afweet van de band tussen Tino en Monique en dit niet als een bedreiging ziet.

Het lijkt er meer op dat Andre zijn ex Monique gewoon zwart wilt maken. Zo praat hij voor zichzelf waarschijnlijk zijn slechte keuzes goed.

Lees ook  Man gebruikt GHB en stopt 15 eieren in zijn anus

Daarnaast moet hij natuurlijk ook denken aan zijn imago. Hij is zijn eigen product dus als de mensen je niet meer moeten komt er geen geld meer binnen. Maar om zo je imago op te poetsen is natuurlijk wel om te kotsen.

Ach ja als ook half bekend Nederland zegt dat ze het gedrag en hoe hij Monique heeft behandeld schandalig vinden dan brokkelt het imago van Andre Hazes toch langzaam af.

Het zou ons ook niet verbazen als er nog meer nummers aan zitten te komen waarin Monique het zwarte schaap zal zijn.

Harde uitspraken: André Hazes hoopt dat zoontje ooit begrijpt waarom hij Monique vernederd en ‘gedumpt’ heeft

Man vraagt advies nadat zijn vriendin vroeg om s*ks te hebben met haar tweelingzus