in

Zo brengt André Hazes tijd door in quarantaine

Zanger André Hazes hoeft zich gelukkig nog niet te vervelen tijdens de coronacrisis. Op Instagram is te zien hoe hij aan het werken is aan zijn nieuwe programma ‘Getekend voor het leven’.

Zo schrijft André bij onderstaande foto: “Inspreken voice over voor #getekendvoorhetleven.” In het programma, dat naar verwachting dit voorjaar op de buis verschijnt, begeleidt de zanger mensen die van hun tattoo af willen.

Eerder liet Talpa Network al in een reactie weten: “SBS6 wil een programma maken over mensen die spijt hebben van zichtbare tatoeages die ze hebben laten plaatsen.

Zij krijgen in het programma de kans hun leven een nieuwe wending te geven in een traject waarbij ze hun tatoeages kunnen laten verwijderen.

André Hazes begeleidt hen bij dit intensieve traject waarbij mensen ook vertellen welke impact de tatoeages op hun leven hebben.

Lees ook  Stephanie dacht dat haar zoontje gewoon een bril nodig had. Nu heeft hij nog maar enkele maanden te leven

Mensen die spijt hebben van hun zichtbare tatoeages en geholpen willen worden door André kunnen zich aanmelden voor deelname aan het programma.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Inspreken voice over voor #getekendvoorhetleven ?

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Liefdestattoo voor Monique

André kwam vorige week nog in het nieuws doordat hij een bijzondere liefdestattoo voor Monique heeft laten zetten. Op Instagram deelt Monique een video waarin de nieuwe tatoeage van André wordt onthuld.

Daarin is te zien dat André de naam van Monique aan de zijkant van zijn hals heeft laten zetten. Het is echter niet de eerste keer dat hij de naam van Monique op zijn lichaam laat vereeuwigen. In 2016 liet hij deze namelijk ookal op zijn lichaam tatoeëren, maar dan in zijn nek.

Lees ook  Zo zag de cast van 13 Reasons Why eruit toen ze kind waren

Het lijkt weer helemaal koek en ei te zijn tussen André en Monique. Het koppel is inmiddels twee relatiebreuken verder.

Voor hun break in november, waarna André een relatie kreeg met Bridget Maasland, gingen zij in april 2018 ook al kort uit elkaar.

Eind februari werd bekend dat de twee weer samen zijn, amper twee weken nadat André en Bridget bekend maakten een punt achter hun relatie te hebben gezet. Volgens André is Monique de liefde van zijn leven.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Voor het leven getekend!❤️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Arts bouwt één beademingsapparaat voor negen coronapatiënten tegelijk: “Werkt perfect”

Bridget Maasland verrast iedereen met totale metamorfose