in ,

André Hazes heeft spijt na deze foto’s van Sarah van Soelen

Het is officieel voorbij tussen Andre Hazes en Sarah van Soelen. Het koppel was lange tijd het meest besproken stelletje van Nederland.

Sinds deze week heeft Sarah de initialen van Andre uit haar profiel gehaald. Ook is het kettinkje met de naam van de volkszanger niet meer om haar nek heen te zien. Het is dus echt voorbij.

Sarah en Andre zijn niet meer samen
Relaties komen en gaan natuurlijk. Maar we weten allemaal dat Andre dol is op vrouwelijk schoon (welke man heeft dat nou niet).

Daarom maakt Sarah het Andre de laatste dagen extra moeilijk. Ze heeft namelijk twee mega pluspunten waar Andre een enorm zwak voor heeft.

Lees ook  Slachtoffer steekpartij Hoogvliet is 12 jaar

Of de zanger nou weer bij Monique is of niet, zijn zwak voor Sarah zal zeker blijven. Ze volgend elkaar nog op Instagram en dat is duidelijk te merken.

Sarah gooit namelijk alles in de strijd om Andre spijt te lasten hebben. En we kunnen best begrijpen dat hij het hier moeilijk mee zal hebben.

Sarah straalt
Sarah is namelijk weer volop aan het posten. In haar story’s en op de tijdlijn komen steeds meer foto’s voorbij. En dan vooral haar twee pluspunten die vol in de picture staan.

Lees ook  Vriendin van John leeft en praat als een peuter van 5 jaar “Ik verschoon haar”

Andre zal zich flink lopen te verbijten denken wij persoonlijk. In de reacties gaat het ook veel over hem: “André gaat spijt krijgen wanneer hij dit ziet!” Bekijk de foto’s hieronder en oordeel zelf.

Monique Westenberg wilt de vrijgezelle André Hazes weer

Op heterdaad betrapt: “Monique Westenberg en André Hazes weer samen!”