in

André en Monique zetten eerste stappen in verzoening

Het gaat de goede kant op met André Hazes (27) en Monique Westenberg (43) na hun relatiebreuk. Nadat de zanger zijn verhaal deed in de media en Mo haar ziel en zaligheid in haar column stopte, lijkt het erop dat de ouders van André jr. de strijdbijl hebben begraven.

In hun co-ouderschap is geen ruimte voor smerige sneren en nare reacties op social media. André bewijst zelfs het tegendeel: vol trots reageert hij op nieuwe foto’s die Monique van haar avontuurlijke dagje uit op de Roofvogelboerderij heeft gedeeld.

Lees ook  Politie weet eindelijk wie gehandicapte jongen is die buiten in de kou werd achtergelaten: “Hij ligt nog in het ziekenhuis”

Op de beelden is te zien hoe Monique en de kleine man de vogels vasthouden met een handschoen.

André is onder de indruk dat zijn jonge zoon dit durft en reageert met ‘Baas!’ en ‘Wat een baas hebben wij op de wereld gezet’.


Vier maanden na hun sprookjesachtige verloving zet de zanger een punt achter zijn relatie. Na de breuk met Monique doet André voor het eerst uitgebreid zijn verhaal in gesprek met entertainmentverslaggever Aran Bade. Het hele interview bekijk je in de video hieronder.

Lees ook  Zoekactie naar mogelijk vermiste zwemmer in Noordzee bij Katwijk afgeblazen, man is gevonden

Dertien zwanen dood in Sprang-Capelle: ‘Er is iets heel geks gebeurd’

Boze boer neemt wraak op automobilist die auto pal voor ingang wei parkeerde