in

Amsterdammer pimpt ’s nachts random auto’s met karton!

Wat moet je nou doen tijdens een pandemie en álle kroegen en barretjes zijn gesloten. Wanneer je gewend bent ieder weekend lekker te gaan zuipen in de stad, dan valt er een behoorlijk gat in je sociale leven.

Sommige mensen kunnen hier beter mee omgaan dan anderen. Volgens veel nieuwsberichten zou het verbruik van verboden middelen bijvoorbeeld flink gestegen zijn.

Mensen zoeken dus iets anders om te doen nu ze thuis moeten zitten. Maar misschien kunnen we een voorbeeld nemen aan Kunstenaar en fotograaf Max Siedentopf.

Lees ook
Mark doet huishoudelijke klusjes en presenteert zijn vrouw een rekening van 800 euro!

Die ging een aantal jaar geleden in het holst van de nacht de straten op met flink wat kartonnen dozen. Wat huij met dat karton deed? Auto’s oppimpen natuurlijk!

Auto’s pimpen met karton!
De Amsterdammer ging willekeurige geparkeerde voertuigen langs die volgens hem wel een opknapbeurt konden krijgen.

Lees ook
Ken je die vrouw nog die zwanger was van drieling? Dit is haar buik ná bevalling:

Vervolgens knutselde hij het een en ander in elkaar met zijn meegebrachte dozen en de volgende dag ging je auto ineens 300 kilometer per uur in plaats van 73.

We hebben een aantal van zijn mooiste creaties voor je op een rijtje gezet. Mocht je dus nog onschuldige ideeën nodig hebben om iets te doen te hebben dit weekend…

Wel foto’s sturen graag Een andere manier om de lockdown door te komen vind je via de link hieronder:

Koppel dumpt pasgeboren baby op vuilnisbelt nadat moeder haar wurgde met BH-bandje

14 stelletjes die naar Turkije gingen voor een fotoshoot met hun sgatjuh!