in

Amerikaanse moeder van 20 jaar heeft bijna de dood van haar acht maanden oude baby op haar geweten. Wat ze deed was ronduit verwerpelijk

Een 20-jarige moeder heeft bijna de moord van haar acht maanden oude baby op haar geweten. Ze deed iets verschrikkelijks.

De Amerikaanse Jordan Marie belde op 20 maart in paniek naar de hulpdiensten. Haar baby bewoog niet meer.

Reanimeren
Toen de hulpdiensten ter plaatse waren ondernamen ze verschillende pogingen om de baby te reanimeren, maar niets lukte. Tot ze de baby Naloxone gaven. Daarna werd hij wakker en begon te huilen. Naloxone wordt ook gegeven aan mensen die een overdosis hebben genomen.

Lees ook  4 zussen overleden tijdens dodelijk auto ongeluk naar verjaardag – laten we de familie enorme sterkte wensen

Onderzoek
De zaak werd onderzocht door de politie. Uit een bloedtest die vorige maand werd afgenomen bleek dat de baby sporen van Fentanyl in zijn bloed had op het moment dat hij gereanimeerd werd.

Heroïne
De moeder ontkent dat ze de heroïne heeft toegediend aan haar baby, maar de politie gelooft haar niet, zeker niet dat een buurjongen beweert dat hij Jordan drugs zag nemen.

Lees ook  Medisch wonder: Moeder met hartvormige in elkaar gegroeide baarmoeders bevalt van tweelingen.

Gevangenis
Ze is opgepakt voor kindermisbruik, drugsbezit en andere gerelateerde drugsfeiten. De baby is intussen, gelukkig maar, weer helemaal de oude.

Schrikwekkend! Vader is bijna dood gewoon omdat hij op zijn nagel gebeten heeft

Je voelt de angst tot in je kleinste teen: Toerist laat jachtluipaard veel te dicht bij zich komen. Het dier begint te krabben aan zijn been en schoenen en dan gebeurt er dit