in

Amanda wil in het huwelijksbootje stappen met 93-jarige kroonluchter

Liefde is een mysterieuze kracht, en een Britse vrouw lijkt dat op haar eigen manier te begrijpen.

Amanda Liberty uit Leeds, Engeland, deelde haar bijzondere liefdesverhaal tijdens een aflevering van Channel 4’s “Steph’s Packed Lunch,” waarin ze openbaarde dat ze verliefd is geworden op een kroonluchter en zelfs van plan is om ermee te trouwen.

Amanda heeft haar hart verloren aan een 93 jaar oude Duitse kroonluchter genaamd ‘Lumiere,’ en ze heeft een ongewone aandoening genaamd ‘objectofilie,’ waarbij mensen gevoelens van liefde en romantiek ontwikkelen voor levenloze objecten.

Het verhaal van Amanda Liberty kwam voor het eerst in 2019 in de media en ging al snel viraal.

Lees ook
"Mijn vader maakte mijn vrouw Stephanie, zwanger van een tweeling. Hoe ik dat ontdekte?

Tijdens het gesprek met gastheer Steph McGovern benadrukte Amanda dat ze objecten niet beschouwt als levenloze voorwerpen, zoals de meeste mensen dat doen.

Ze introduceerde het begrip ‘animisme,’ dat vaker in Japan voorkomt, en legde uit dat het concept inhoudt dat mensen de energie van een object kunnen voelen.

Voor Amanda is de kroonluchter meer dan alleen een decoratief object; het heeft een energetische aanwezigheid die ze heeft leren kennen en waarmee ze een diepe band voelt.

Haar liefde voor de kroonluchter ontwikkelde zich geleidelijk in de loop der tijd, en Amanda drukte uit dat ze nooit een moment heeft waarop ze niet verliefd is op ‘Lumiere.’

Lees ook
Dans op bruiloft gaat volledig mis: Bruidegom heeft hersenletsel na mislukte salto

Amanda onthulde dat ze lange tijd worstelde om haar liefde voor objecten te begrijpen, maar dat ze altijd zichzelf heeft geaccepteerd, ondanks de complexiteit van haar gevoelens.

Haar strijd om haar aandoening te verklaren gaat nog steeds door, omdat er geen eenduidige verklaring is voor haar aantrekking tot objecten.

in haar gesprek met presentator Steph benadrukte Amanda dat ze, ondanks de complexiteit van haar situatie, zichzelf heeft geaccepteerd zoals ze is.

Ze hoopt dat anderen haar kunnen accepteren en gelukkig kunnen zijn voor wie ze is, en dat ze hun eigen vormen van liefde kunnen omarmen.

Vader, moeder en 4 kinderen overleden bij woningbrand

Hulpdiensten rukken massaal uit naar straat Rob de Nijs voor reanimatie