in

Vader (44) krijgt zwarte handen door eigen zoon – Zijn organen vielen uit!

Waarschuwing: dit artikel bevat beelden die door veel mensen als schokkend kunnen worden ervaren.

Het leven was eigenlijk altijd goed voor Kevin Breen: gelukkige familievader die dol is op zijn drie kinderen. Hij geniet van elke dag met zijn gezin en vrouw Julie. De 44-jarige had geen idee wat het noodlot voor hem in petto had. Een ogenschijnlijk ongevaarlijke infectie kostte hem bijna het leven. Vorige week kreeg Kevin griepsymtomen.

Vanwege zijn verslechterende toestand brengen ze hem naar het ziekenhuis in Grand Rapids (Michigan, VS), waar de artsen eerst radeloos zijn. Alles lijkt op een griepinfectie te wijzen maar zijn toestand wordt steeds slechter. Kevin’s hele lichaam is getroffen, zijn organen beginnen uit te vallen terwijl de dokters panisch naar de oorzaak zoeken. Kevin probeert ondanks alles optimistisch te blijven.

Kevin’s lichaam heeft de bloedtoevoer naar zijn armen en benen bijna gestopt om de organen te beschermen en deze van bloed te voorzien. Langzaamaan sterven Kevin’s ledematen af. Eindelijk – door een toeval – ontdekken de artsen dat Kevin’s 3-jarige zoon recent een streptokokkeninfectie heeft gehad. Dat is de oorzaak voor Kevin’s dramatische toestand.

Lees ook  Ze heeft niet in de gaten dat ze door haar man met verborgen camera’s in de gaten wordt gehouden. Als ze het ontdekt heeft hij een verrassing voor haar.

De infectie heeft zich in Kevin uitgebreid en is in de maag gekomen, waar het lichaam het niet kan bevechten. Een CAT-scan laat zien dat er meer dan 1,5 l etter in de buikholte zit. Ondertussen zijn Kevin’s nieren uitgevallen en wordt hij in de spoedopname op een dialyseapparaat aangesloten. Zijn ledematen zien er ondertussen vreeswekkend uit.

Voor het afgestorven weefsel is het te laat. De arme Kevin moet aan armen en benen geamputeerd worden. Hij heeft bijna al zijn gevoel in handen en voeten verloren, maar hij heeft geluk sowieso nog in leven te zijn. Nu kan hij eindelijk met zijn kinderen en Julie thuis herstellen – op zijn minst tot de amputaties uitgevoerd worden. Twee operaties heeft hij al gehad, maar er staan er hem nog veel te wachten.

Lees ook  77-jarige oma staat bij pinautomaat als 3 mannen verschijnen: seconden later beseffen ze dat ze de verkeerde bejaarde hebben uitgekozen om te beroven

Kevin zal zijn linkerhand compleet verliezen en meerdere vingers van zijn rechterhand. Ook worden beide voeten deels geamputeerd. Maar Kevin is gelukkig nog in leven te zijn en vindt kracht in zijn familie.

Wat onwerkelijk! Wie had gedacht dat het zo’n dramatische wending kon aannemen? Gelukkig kan hij weer met zijn kinderen spelen en is buiten levensgevaar – hij probeert optimistisch naar de toekomst te kijken. Om de behandelingskosten te dekken en een bewustzijn voor de symptomen en gevaren te kweken heeft de familie ondertussen ook een donorsite opgericht.

Kevin en zijn familie hebben nog een lange, zware weg te gaan, maar het ergste is voorbij. Ze weten dat ze elkaar kracht geven en alle horden van de aanval te nemen en te overwinnen.

Verpleegster ontdekt wat er in de luier van 1 van de uitgehongerde tweelingmeisjes zit

Hij sneed een ui door de helft , en wrijft de achterkant van zijn hand ermee in.De reden waarom? Wist jij dit?