in

Als haar koffer door de controle gaat, zakt ze door de grond van schaamte. Op het scherm is dan ook iets erg interessants te zien…

Een Chinese vrouw bezoekt Duitsland. Haar vriendinnen geven haar een hoop seksspeeltjes om mee naar China te nemen. Daar zijn dit soort voorwerpen immers veel moeilijker te verkrijgen.

Bij de terugvlucht zit haar koffer vol vibrators, dildo’s en andere objecten, voor iedereen wat wils. Voor de zekerheid had de dame alle batterijen uit de speeltjes gehaald omdat ze wou voorkomen dat die dingen op het meest ongepaste moment in werking zouden schieten.

Lees ook  De man vindt een gouden ring bij het paddenstoelenzoeken. Als hij hem beter bekijkt ziet hij iets wat hem de tranen in de ogen brengt.

De luchthaven van Frankfurt heeft echter een zeer strenge controle. Men beschouwt haar bagage als verdacht, vooral omwille van het gewicht: 32 kilo. Als de koffer door de scanner gaat, wordt de reizigster een beetje nerveus. Dat is te begrijpen ook! Op het scherm verschijnen de silhouetten van alle objecten in de koffer.

Dan klinkt de stem van de controlebeambte, “Gelieve uw koffer te openen, alstublieft.” ze moet goedschiks of kwaadschiks de koffer openmaken en toezien hoe de beambte de dildo’s en andere voorwerpen tevoorschijn haalt.

Lees ook  1-jarig kind drinkt anderhalve liter koffie per dag omdat haar ouders ‘geen melk kunnen betalen’

Na een nogal ongemakkelijke stilte zegt de beambte “Nu goed, goeie reis!” en sluit de koffer, waarschijnlijk even beschaamd als de vrouw zelf.

Ze mag in elk geval zeker zijn dat dit niet het raarste is wat de beambten in de vluchthaven al hebben tegengekomen. Een voorspoedige vlucht!

Deel dit artikel met je familie en vrienden op Facebook!

Deze moeder werd in het gemeentehuis denigrerend behandeld. Tot ze DIT doet …

Na de show probeert deze orka zelfmoord te plegen voor de ogen van het publiek. Een bezoeker filmt het hele gebeuren