in

Als de dokter dit uit de darmen van haar kat haalt, staat ze met grote ogen te kijken. Het was allemaal haar eigen schuld!

De eigenaar van de kleine Ollie haalde de poes uit het asiel toen hij nog een baby was. Het was de poes van haar leven, dat werd al snel duidelijk. Op een dag begon Ollie als een gek over te geven en kort daarop bleef hij roerloos liggen. De vrouw dacht dat ze haar boezemvriend voor altijd verloren was.

Wanhopig snelde ze naar een dierenarts. Ze voerden een bloedproef uit en namen een radiografie. Het probleem werd snel ontdekt: in de darmen van het dier zat iets dat daar niet hoorde te zitten. Het werd onmiddellijk opereren of de poes zou het einde van de dag niet meer halen. Er bestond ook een grote kans dat de poes de operatie niet zou overleven. De vrouw was ten einde raad. Ze zocht snel $4000 bij elkaar om de operatie te betalen. De dokters begonnen direct aan de ingreep.

Lees ook  Man vermoordt echtgenote en gooit lichaamsresten in wc

Dit is wat ze vonden in de buik van de poes: een hoop haarrekkertjes. “Mijn haarbandjes! Ze heeft er zoveel opgegeten dat ze in elkaar verstrengeld raakten. Mijn poes stikte er bijna in. De buik van mijn poes werd helemaal opengemaakt, alle bandjes werden verwijderd en de buik werd, zo goed als mogelijk, weer dichtgenaaid. Het is een wonder dat hij de ingreep overleefde. Ik wou mezelf voor de kop slaan toen ik de zak met haarbandjes zag. Wat een domme gans ben ik toch! Ik had al meermaals gezien dat hij op mijn haarbandjes knabbelde maar ik had nooit gedacht dat hij ze inslikte. Ik had geen idee van de ernst van de situatie.”

Lees ook  Actrice Abbey Hoes laat niets aan de verbeelding over met video voor de spiegel

“De dierenarts zei me dat wel meer katten haarbandjes en lintjes opeten. Mijn poes betaalde de prijs van mijn domheid. Ik wilde graag mijn verhaal delen want ik ben zeker dat ik niet de enige ben die dit niet wist. Laat je kat nooit op iets knabbelen dat niet goed voor hem is!”

Ondertussen is Ollie weer helemaal de oude. Maar het is wel duidelijk dat hij serieus geschrokken was van wat hem was overkomen. Hij slaapt nu elke avond in de armen van zijn baasje sinds hij geopereerd werd. Hopelijk overkomt hem nooit meer zoiets vreselijks.

Deel dit artikel met je familie en vrienden op Facebook.

Ken je iemand die rookt? Geef hem of haar zeker deze fantastische tip door!

Strooi peper in je wasmachine en je gelooft je ogen niet! Een truc uit het kruidenrek!