in

Als de 5-jarige naar de hand van zijn bruid grijpt, hoort men alleen het geluid van de beademingsmachine. 6 uur later moet hij voor altijd afscheid nemen

Het was altijd al de droom van Mary Massey geweest om met Damien te trouwen. De vijfjarige, die aan cystische fibrosis of de taaislijmziekte lijdt, plande haar bruiloft al van toen ze twee jaar oud was.

Toen de dokters leerden dat ze niet meer lang te leven zou hebben, stelden ze alles in het werk om haar diepste wens in vervulling te laten gaan.

Lees ook  Een winkelmanager hoort een vrouw schreeuwen op het toilet. Als hij de deur opent, staat hij met grote ogen te kijken.

Op donderdagochtend kreeg Mary haar trouwring toen ze met de eveneens vijf jaar oude Damien trouwde. Het stelletje genoot nog van een taart met hun favoriete Disney figuurtjes Mickie en Minnie Mouse.

Zes uur later overleed het meisje in de armen van haar moeder. Ze laat haar moeder, een negenjarige zus en een 14-jarige broer achter.

Lees ook  Vader van 6 overklast Simon Cowell en America’s Got Talent-juryleden met een Bee Gees klassieker

DEEL dit hartverscheurende verhaal op Facebook!

Een hond en een cheeta ontmoetten elkaar als baby’s. Kijk waar ze nu zijn!

Ze proberen een man te doden en zijn geld te stelen. Algauw ontdekken ze dat hij een veteraan is die wel een robbertje kan vechten.