in

Allegra Cole (cupmaat M) heeft weer enkele operaties laten doen en heeft bijna haar ‘droomlichaam’ (foto’s)

De 52-jarige Allegra Cole groeide op als mormoon, maar heeft deze levensstijl heel duidelijk door het raam gekieperd. Zo deed ze haar eerste borstvergroting op haar 33ste en daarna volgde nog enkele borstoperaties. Ze zit tegenwoordig aan cupmaat M, maar helemaal tevreden is ze nog niet ondanks dat ze één van de vrouwen is met de grootste borsten op deze planeet.

Alles moest in verhouding zijn voor Allegra dus in haar kont heeft ze ook heel wat inspuitingen en implantaten laten doen en haar gezicht is ook helemaal verbouwd. Haar aanpassingen en operaties zorgen er wel voor dat Allegra immens populair is. Zo heeft ze maar liefst 1,3 miljoen fans op Instagram. Zij mogen constant mee genieten van de blondine haar reis naar haar droomlichaam zoals ze het zelf mooi zegt.

Lees ook  Mannen staan gortdroog door de lockdown en gebruiken vaker stofzuiger

Haar nieuwe lichaam altijd meenemen, blijkt niet zo simpel te zijn trouwens. Voor de geïnteresseerden: één borst weegt gemiddeld bijna 10kg. Al goed dus dat Allegra ook haar kont heeft laten aanpassen zodat ze niet constant voorover valt.

Christina Aguilera gaat weer topless om haar 41ste verjaardag te vieren (foto’s)

15 jaar cel voor ex-verpleegster die 4 personen met een handicap doodde