in

Alleenstaande moeder adopteert 4 achtergelaten kinderen – dan komt schokkend nieuws

Het is geweldig om op te groeien met een broer of een zus. Vaak creëer je een hele diepe band die levenslang mee gaat als je geluk hebt.

Soms wordt deze band echter verbroken. Bijvoorbeeld tijdens een adoptie. Broertjes en zusjes kunnen niet altijd samen worden geadopteerd, wat een verschrikkelijke situatie is voor de kinderen.

Lacey Dunkin is een hele bijzondere vrouw. Op haar 25ste wilde Lacey Dunkin erg graag moeder worden, zelfs zonder partner.

In 2011 nam ze beslissing om een kind te adopteren, haar grootste droom. Later kreeg Lacey een telefoontje dat haar leven veranderde.

Sociale diensten waren op zoek naar een pleegouder voor vier zusjes! Lacey ging onmiddellijk akkoord.

Helaas, negen maanden later, gebeurde er iets vreselijks. De zuster van de biologische moeder eiste de voogdij op over de meisjes en die van hun pasgeboren kleine zusje, die bij een andere familie was ondergebracht.

Slechts een maand later ontving Dunkin een zeer onwaarschijnlijk telefoontje van de biologische moeder.

De vrouw had besloten het beste voor haar dochters te doen en wilde de voogdij teruggeven aan Lacey. Bovendien wilde ze weten of Lacey ook de pasgeborene wilde adopteren.

Lacey was erg verrast, maar besloot alle zes meisjes te adopteren zonder ook maar een moment te twijfelen.

Nu is het bijna 3 jaar geleden dat alles werd geregeld en Lacey kon niet gelukkiger zijn. Ze is erg dankbaar dat ze de moeder is van zes mooie meisjes, vertelde ze aan Country Living.

„Het is een eer om hun moeder te zijn, ze smelten mijn hart.”

Nu groeien Sophia (9), Natalie en Melanie (7), Kaylee (6), Lea (4) en Cecily (2), op met een moeder die geen moment aarzelde om hun in haar leven te verwelkomen.

Wij zijn ervan overtuigd dat Lacey een ongelooflijke vrouw is en we wensen haar en de meisjes het allerbeste!

Daniëls auto compleet leeggeroofd tijdens vakantie: ‘Zelfs de achterbank weg’

Onzuivere huid? Vermijd dan deze etenswaren en drankjes