in

Alicia zet alles op alles om sekspop te worden: 3 kilo van haar gewicht is plastic

Van haar 52,7 kilo lichaamsgewicht, is een trotse drie kilo plastic, en nog is Alicia Amira niet klaar met haar transformatie. Haar doel? Om een levensechte, wandelende sekspop te worden.

En het allerbelangrijkste natuurlijk: het bimbo-model is hartstikke trots op ‘haar reis’ en deelt dan ook regelmatig kiekjes via sociale media – met veel zuurstokroze en weinig kleding.

Anno 2022 is het voor veel dames (en heren) hartstikke normaal om aan hun verschijning te laten sleutelen.

Een tripje Turkije voor wittere tanden, bilimplantaten uit Brazilië en opgeblazen borsten: het kan allemaal. En sommige mensen gaan daar héél ver mee, zoals bijvoorbeeld Alicia Amira.

Deze dame bestaat inmiddels voor een groot deel uit plastic, en als het aan haar (en haar man) ligt, is ze nog lang niet klaar.

Levensechte sekspop
Maak kennis met Alicia Amira, een zelfbenoemd ‘bimbo’ en ‘levensechte sekspop’. Net als met zo’n gouwe ouwe opblaaspop, is Alicia namelijk behoorlijk plastic.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Alicia Amira (@alicia_amirax)


De 31-jarige heeft inmiddels al volop aan zichzelf laten sleutelen. Inmiddels zitten er in elk geval drie borstoperaties op, een neusverkleining, en een hoop fillers en botox.

Lees ook
Lerares Assen veroordeeld voor seks met leerlingen

Hiermee zou de dame niet misstaan in de etalage van de gemiddelde seksshop – maar dat vindt ze geen probleem. Sterker nog: haar doel is om als seksobject gezien te worden.

“Met mijn operaties verbeter ik mezelf steeds meer”, vertelde ze al eens aan Dazed Digital. “Ik voel me steeds meer als het seksobject en de sekspop die ik had moeten zijn. Dit uiterlijk helpt me om me zo te voelen, in plaats van alleen te doen alsof.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Alicia Amira (@alicia_amirax)


Eigendom
In dit interview vertelt Alicia overigens ook dat ze het ‘object’ zijn wel heel letterlijk neemt. Zo geeft ze de controle over haar uiterlijk namelijk uit handen aan haar man.

“Ik laat mijn partner beslissen, omdat het onderdeel van mijn bimboficatie is dat ik eigendom van iemand ben. Ik ben zijn seksobject en zijn trofee”, deelt ze.

Nu kan de gemiddelde voetballer wel meepraten over trophy wives en meer van dien, maar zo letterlijk als bij Alicia?

“Hoe groot mijn borsten gaan worden is niet echt aan mij om te beslissen. In onze relatie is het zijn beslissing. Dat is mijn turn on.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Alicia Amira (@alicia_amirax)


Opofferingen
Dat Alicia op straat een béétje uit de toon valt, zal je niet verbazen. De siliconen schone vertelt dan ook in een bijzonder emotioneel relaas hoe ontzettend moeilijk haar leven is als bimbo.

Lees ook
Gescheiden koppel wil niets meer van kinderen weten en laat zoontjes in pyjama achter op de stoep

“Echt de kunst van de bimboficatie en permanente body modification was heel moeilijk omdat ik met zoveel vooroordelen te maken kreeg”, vertelt de vrouw die zichzelf regelmatig als ‘sekspop’ omschrijft.

“Ik moest over mijn angst dat ik buitengesloten zou worden heenkomen. Ik heb een normaal leven opgeofferd aan het altaar van de bimboficatie en dat was een bewuste keuze.

Ik heb niet het voorrecht om even naar de supermarkt te gaan en er normaal uit te zien, omdat ik mezelf zo verbeterd heb dat dat nooit meer kan”.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Alicia Amira (@alicia_amirax)


Hoewel de vooroordelen waar ze mee te maken krijgt nog zwaarder wegen dan haar borstimplantaten, zou Alicia niet anders meer willen.

Ze heeft een gelukkige relatie, verdient haar centen met (hoe kon het ook anders) OnlyFans, en laat op Instagram regelmatig weten geen problemen te hebben met ‘haters’. “Ik zie de meningen van anderen over mij niet eens meer”, aldus Alicia.

Man masturbeert in park en jaagt vrouw schrik aan

Zien: Kim Feenstra trapt FHM500-verkiezing af met spannende kiekjes in lingerie