in

Alice uit Lang Leve de Liefde gaat KO tijdens het lachen!

Wanneer je aan Lang Leve de Liefde meedoet hoop je natuurlijk jouw prins op het witte paard te ontmoeten. Of natuurlijk jouw prinses op het witte paard. Om die kans wat groter te maken vraagt het programma je om een lijst in te vullen met al jouw wensen. Dat kan natuurlijk gericht zijn op karaktereigenschappen. Wanneer je een gezellige kroegtijger zoekt dan zul je niet snel gekoppeld worden aan een boekenwurm.

Echter wil het oog natuurlijk ook wat. Veel mensen willen iemand met een goed figuur. Bij mannen is het vaak simpel, goede meloenen en een mooie achterbumper, dan is een man vaak al tevreden. Echter is het soms ook wel fijn om een match te hebben die een beetje op zijn of haar figuur let. Alice heeft een simpele richtlijn: “Als hij zijn eigen pielemuis niet kan zien, dan hoef ik hem ook niet te zien!”

Lees ook
Sylvana Simons doodziek en is met spoed opgenomen in ziekenhuis

Lang Leve de Liefde-Alice is de nieuwe rookmevrouw!
Alice zoekt dus iemand die niet al teveel op de bank heeft gehangen met wat frietjes erbij. Of het een sportief iemand moet zijn denken we niet, we vermoeden namelijk dat Alice zelf wel een paar pakjes zware shag op heeft in haar levensloop.

Lees ook
Patiënte haalt vrouw van beademing om ’irritant geluid’

Of Alice momenteel nog door aan het paffen is weten we niet. Echter kunnen we goed horen dat dit wel het geval is geweest. En stevig ook. Een grapje zorgt namelijk voor een lachje, en dat lachje klinkt bij Alice alsof alle lucht uit haar longe verdwenen is. Lekker lachje:

@nickyronald 😂 #fyp #foryou #foryoupage #vj #voorjou #voorjoupagina ♬ origineel geluid – Nicky en Ronald

Arme Tim heeft ‘last’ van veel te hitsige vriendin: “Om 6 uur ’s ochtends zit ze al op me!”

Man had seks met shetlandpony, maar is blij dat hij werd betrapt: ‘Ben eigenaren dankbaar’