in

Alerte voorbijgangers in Haarlem voorkomen kidnapping van 2-jarig kindje.

Dinsdagmiddag konden alerte omstaanders in Haarlem de kidnapping van een tweejarig kind voorkomen. De politie liet volgens De Telegraaf weten dat de omstaanders snel ingrepen om het meisje uit de handen van een zichtbaar verwarde man te redden.

Het 2-jarig meisje was met haar oma en opa in het Winkelcentrum in Schalkwijk toen ze plotseling werd vastgegrepen door een vreemde man. Daarop liep de man weg met het kind.

Lees ook  6 dingen die je nooit met glasreiniger mag schoonmaken

Omstaanders die het voorval zagen gebeuren, twijfelden geen seconde en hielden de man staande. Getuigen belden onmiddellijk 112 en het meisje kon snel weer aan de grootouders overgedragen worden.

Een woordvoerder van de politie verklaarde dat de grootouders behoorlijk geschrokken waren van het voorval.

De dader werd vastgezet en maakte volgens de politie een erg verwarde indruk. Het motief van de verdachte is momenteel nog niet bekend.

Lees ook  Ouders vermoorden 7-jarige zoon – dan vinden de dokters een briefje in zijn handen dat mijn hart in duizend stukjes deed breken.

DEEL dit bericht met iedereen die je kent als ook jij blij bent dat deze alerte omstaanders een mogelijke tragedie konden vermijden.

Pleegmoeder dwong 6-jarig kind om elektrische hondenhalsband te dragen.

Bijna 9 maanden zwangere vrouw weigert te stoppen met dansen – kijk nu als ze een stapje naar links zet