in ,

Agenten slaan ruit in om achtergelaten baby te redden, wat realistische pop blijkt te zijn

Een moeder uit het noordoosten van Engeland gaf aan dat ze erg geschrokken was toen ze agenten naast haar auto zag staan. Eerst dacht ze dat er iets was gebeurd met haar kinderen, maar het bleek om iets anders te gaan.

Amy Quillen (36) was samen met haar dochtertje, de 10-jarige Darci, aan het winkelen in Thornaby. Achter in de auto had Darci haar babypop achtergelaten, bericht Teesside Live.

Een kwartiertje later keerde de moeder terug en schrok ze zich een hoedje. De autoruit aan de passagierszijde was vernield en twee agenten stonden naast de Nissan.

Lees ook  Man met meeste piercings ter wereld heeft er 278 in zijn slurf – mensen schrikken als hij zijn broek uittrekt


Iemand had de politie gewaarschuwd dat er een baby’tje alleen was achtergelaten in een auto op een parkeergarage bij een supermarkt.

Omdat de eigenaar niet aanwezig was, werd de ruit gebroken, liet de Cleveland Police weten op Facebook.

Het bleek echter dat het een pop was, die in het autostoeltje was geplaatst. Zoals op de onderstaande foto te zien is, lijkt de pop sprekend op een echte baby.

Lees ook  Wanhopige vader deelt foto van dode vrouw en baby – eist strengere wetten tegen rijden onder invloed

Het raampje zal door de politie worden vergoed en niemand werd gearresteerd. Ze maakten van de gelegenheid gebruik om mensen aan te moedigen ALTIJD zorgen over kinderen te melden, wat niet altijd het geval is.

Zoals het gezegde gaat: voorkomen is beter dan genezen. Ditmaal bleek het om een pop te gaan, maar liever een kapotte ruit, dan een kind in gevaar.

Dagmar: ‘Eindelijk is het me gelukt: een rijke man aan de haak slaan’

Kabinet wil coronabewijs per 1 februari voorzien van verloopdatum