in

Afschuwelijk: deze 74-jarige man werd door inbrekers twee uur lang gemarteld…. Voor een horloge en 175 euro!

74-jarige Marc werd uren gemarteld door twee inbrekers…

De 74-jarige Marc van der Hove beleefde maandagavond een ware nachtmerrie. Hij stond in zijn eigen huis ineens oog in oog met twee gewapende mannen, die zich in zijn woning hadden verstopt.

,,Meteen sleurden de inbrekers me naar een stoel en zeiden ze nog redelijk rustig dat als ik gewoon mijn kluis met geld en goud gaf, het na een kwartiertje voorbij zou zijn.” Het probleem is alleen dat Marc absoluut geen kluis met geld en goud heeft. Hij ontkende het dan ook, maar de agressiviteit van de inbrekers leek erger te worden bij elke keer dat hij ‘nee’ zei. De binnendringers gooiden terpentine over hem heen en dreigden hem in brand te steken, schopten en sloegen hem in zijn lijf, zetten het geweer tegen zijn slaap, gooiden emmers ijskoud water over hem heen en intimideerden hem op elke mogelijke wijze. Marc zwaaide nog met de papieren van de hartcontrole die hij de volgende dag had, maar niets hield de dieven tegen. Ze moesten en zouden een niet-bestaande buit krijgen.

Lees ook  Vader voelt iets in het water, ziet een voet en haalt het lichaam van een 4-jarige uit het water

Bont en blauw is de zeventiger, maar hij is ondanks de enorme pijn wel aan het werk gegaan. “Maar fysiek en mentaal is het enorm zwaar. Twee uur lang hebben ze me gemarteld.” En dat voor 175 euro en een horloge… Want meer had meneer van den Hove niet in huis.

Terwijl hij met zijn handen op zijn rug gebonden lag schreeuwden de dieven verwensingen naar zijn hoofd, dat hij een leugenaar was en dat ze de buit wel zouden vinden. Na een uur goten ze terpentine over Marc heen en hielden ze een aansteker in de aanslag. Marc wist zijn bebloede trouwring te redden door deze stiekem onder het tapijt te schuiven. Na een afschuwelijke marteling van bijna twee uur kwam de 68-jarige vrouw van Marc thuis, die meteen de terpentine rook. Ze is ontzettend aangedaan door al het gebeurde: “Ook ik kreeg een rake klap met de kolf van het geweer op mijn oog. Ik ging meteen tekeer, en de overvallers zeiden dat ik moest kalmeren.” Uiteindelijk legden de twee zich erbij neer dat ze geen grote buit gingen maken en namen de autosleutels en een gsm op de valreep nog mee. De daders zijn nog niet gepakt, wij hopen dat dat snel gebeurt. We wensen Marc en zijn vrouw veel sterkte toe…

Lees ook  Zeer HEFTIG nieuws voor Britt Dekker, wij wensen de blondine en haar familie heel veel sterkte

Wil je graag een slankere taille? Dan moet je DEZE oefeningen doen! Kost maar 30 seconden tijd!

Meisje verkoopt zichzelf aan de hoogste bieder: “Met een glas wijn op red ik het wel”