in

Aanstaande bruid viert haar vrijgezellenavond met uitsluitend mannen. Haar verloofde ziet de foto’s achteraf en kan zijn ogen niet geloven!

De 24-jarige Rebeca Brantes gaat trouwen. De Braziliaanse maakt zich klaar voor de vrijgezellenavond waarop traditioneel de bruidsmeisjes de bruid klaarmaken voor de grote dag. Op de vooravond van het huwelijk worden er ook foto’s genomen van de voorbereidingen.

“Ik kreeg een idee voor mijn vrijgezellenavond een week voor het huwelijk,” vertelt de jong vrouw. “Ik zag foto’s van andere vrijgezellenavonden met bruidsmeisjes, allen in badjassen, lachend, champagne drinkend,… en ik werd er droevig van. Ik wist dat zoiets voor mij niet mogelijk was.”

Rebecca heeft namelijk geen vriendinnen. Ze studeert Technische Informatica en is daarme een van de vier vrouwen in haar faculteit en daarom heeft ze enkel mannelijke vrienden. Maar haar studiekompanen willen alles voor haar doen om haar gelukkig te maken. Ze willen zelfs voor bruidsmeisjes spelen en een roze badjas aantrekken. Ze maakt foto’s van haar avondje met haar makkers en het wordt een vrijgezellenavond zoals ze zich gewenst had! Het had niet beter kunnen uitvallen.

Lees ook  Ouder koppel heeft slechts enkele dagen meer te leven – dan doet de verpleegster het enige juiste om hulde te brengen aan hun levenslange liefde

“De fotoshoot was supergrappig,” zei ze later. “We hebben zo hard gelachen dat we soms pauzes moesten nemen om bij te komen. We lagen allemaal in een deuk!”

Ze kan deze heerlijke kiekjes natuurlijk niet voor zichzelf houden en de jonge vrouw publiceert ze dan ook op haar Facebookpagina. De foto’s worden een totale hype en iedereen die ze ziet, lacht zich krom.

Lees ook  Dasty is hét wondermiddel van de Wibra. Het kost slechts 2 euro en DIT kun je ermee

“Ik ben dolgelukkig met de foto’s van mijn vrijgellenavond,” glimlacht de Braziliaanse. “Soms bekijk ik ze opnieuw en schiet meteen weer in een breuk! Ik had nooit gedacht dat de foto’s zo vaak gedeeld zouden worden.”

Iedereen op de foto’s heeft het duidelijk prima naar z’n zin. Ze mochten allemaal hun roze badjassen bijhouden als herinnering!

Deel dit artikel met je vrienden en familie op Facebook!

Zwaar verwaarloosde moeder met twee kinderen jarenlang door vriend gevangen gehouden

Wanhopige mama probeert pasgeboren baby met de post naar weeshuis te sturen