in

Aanstaande bruid praat niet meer met verloofde nadat hij bruiloftsgeld gebruikte voor operatie van hond

Een man vraagt zich nu af of hij en zijn toekomstige bruid dezelfde prioriteiten hebben nadat hij zijn bruiloftsgeld heeft gebruikt om het leven van zijn Duitse herder te redden.

Blijkbaar was zijn aanstaande bruid boos dat hij zijn geld gebruikte zonder het haar eerst te vragen. Volgens hem praten ze niet eens meer en wil hij zich niet verontschuldigen.

Reddit-gebruiker Unsurebigbig deelde zijn verhaal in de hoop om erachter te komen of hij ongelijk had om zijn hond te redden van het geld dat was bedoeld voor zijn huwelijk:

“Mijn hond (Duitse herder) begon zich een paar maanden geleden vreemd te gedragen. De eerste paar dierenartsbezoeken lieten niets zien totdat we uiteindelijk een grote bult onder zijn vacht voelden die later als een tumor werd geïdentificeerd.

Er werd bevestigd dat het kwaadaardig was en dat chirurgie vereist ws om het volledig te verwijderen.

De dierenarts met wie ik sprak zei dat het waarschijnlijk meer dan $ 5000 zou kosten om het volledig te verwijderen en er is geen garantie dat het een succes zal zijn.

Ik weet niet waarom de kosten zo hoog waren, maar het maakte me niet uit. Mijn hond is mijn hond en er is geen twijfel mogelijk dat betalen voor de operatie de juiste keuze was.

Ik betaalde de operatie van mijn eigen spaargeld. Dit is belangrijk. Mijn verloofde en ik hebben afzonderlijke financiën en mijn spaargeld is gemakkelijk 5x meer dan wat zij gespaard had.

Een sterke kerel gaat kapot van de pijn. De reden daarvoor is van afschuw nauwelijks te verdragen.

Toen ze ontdekte hoeveel de operatie kostte, werd ze woest dat ik voor de operatie betaalde zonder haar te vragen wanneer we een bruiloft gingen plannen.

Ze zegt dat ze haar bruiloft moet inkrimpen om het te compenseren en dat mijn hond al zo oud is (10) dat het het geld “niet waard zou zijn.” Ik kan niet eens begrijpen hoe ze dat tegen me kon zeggen.

Ik kan me hier echt niet in vinden en dit heeft een enorme kloof veroorzaakt in een eerder verbazingwekkende relatie.

Mijn hond is mijn hond en hij is een lid van de familie. Ik weiger om een ​​paar duizend dollar te besteden aan zijn welzijn.

Mijn verloofde doet alsof ik egoïstisch ben en dat onze bruiloft belangrijker is, omdat we een gezin stichten. ”

“Ze heeft sindsdien niet meer met me gepraat, behalve om te zeggen dat ik het vuilnis buiten moet zetten, de afwas moet doen, enz.

Als ik een gesprek probeer aan te gaan, zegt ze niks of loopt ze weg. Ze weigert hierover te praten, tenzij ik op mijn knieën ga en me verontschuldig. Ik kan mezelf er niet toe brengen dit uit principe en zelfrespect te doen.

Dus mijn vraag aan mensen hier is hoe moet ik haar zover krijgen dat ze met me praat? Ik wil de relatie niet weggooien, maar tegelijkertijd voel ik dat dit iets is waar ik geen compromis over kan sluiten … ”

Pasgeboren meisje krijgt litteken op haar gezicht nadat chirurgen haar snijden tijdens een keizersnede

In zijn online post schildert de bruidegom zijn verloofde duidelijk af als de schurk. Maar sommige gebruikers op Reddit hadden gemengde gevoelens over het onderwerp:

“Ze hadden een discussie moeten hebben over financiën en de kosten voor een operatie. Haar uit dat gesprek weglaten was een slechte beslissing, ‘schreef chuckh8e.

SummerAndTinklesBFF kwam tot de verdediging van de bruid met: “Het lijkt erop dat ze meer van streek is dat hij het niet eens met haar heeft besproken.

Hij heeft een enorme betaling gedaan zonder haar gevoelens hierover in overweging te nemen of er zelfs eerst met haar over te praten.

Iedereen zegt dat ze vreselijk is, maar tegelijkertijd gaf hij haar zelfs nooit de kans om erover na te denken en te zeggen:

oké, laten we de operatie doen, want op een realistisch niveau is kanker bij honden bijna altijd een doodvonnis, chemo verwijdert het niet , het verlengt hun levensduur slechts met een korte tijd en meestal zijn ze ellendig, hij is al 10 jaar oud en veel honden van een groot ras kunnen chirurgie niet goed aan. Er zijn veel voor- en nadelen. ”

Veel gebruikers kwamen hem verdedigen en zijn het volledig eens met zijn gevoelens:

“Je hebt duidelijk andere waarden dan je vriendin, en ik denk dat dat het overwegen waard is voordat je met haar trouwt”, zei FlamingoPants42.

Hoe denk jij erover? Vind je dat ze hem moet vergeven? Laat het ons weten in de comments op Facebook!

Pasgeboren meisje krijgt litteken op haar gezicht nadat chirurgen haar snijden tijdens een keizersnede

Maak kennis met Grace: een 7-jarige met syndroom van Down die een succesvolle modellencarrière heeft