in

95-jarige verstopt 60.000 euro in kruipruimte: Nu heeft ze enorm spijt!

Een 95-jarige vrouw uit Doornenburg kan niet meer goed slapen sinds haar spaargeld weg. Haar spaargeld lag verstopt in de kruipruimte van haar woning, maar bleek vorige week ineens verdwenen. Het kostte de vrouw jaren om het geld bij elkaar te sparen. Al die tijd zat het geld lekker veilig op de bank, maar omdat ze nauwelijks rente kreeg besloot ze om haar geld van de bank te halen. Dat scheelde met belasting betalen.

Lees ook  Hond werd gevonden, nadat zijn familie hem buiten de luchthaven in de vrieskou dumpte, terwijl zij met vakantie gingen

Het geld werd verdeeld over twaalf enveloppen en in een geldkistje in de kruipruimte gelegd. Niemand wist ervan behalve haar kinderen. . Vorige week ging de zoon van Bets kijken of het geld er nog lag, uit angst voor muizen. Toen bleek het geld verdwenen te zijn. De vrouw vraagt zich af wie het geld heeft meegenomen aangezien niemand wist dat het geld onder de woning lag.

Lees ook  Nederlandse gered uit Spaans 'horrorhuis'

“Wij dachten, en dat hebben we dus niet goed gedacht, hier komt niemand. En dit wist in principe ook niemand, alleen mijn broers en mijn zussen”, zegt Bets’ zoon Toon H. De vrouw heeft bij de politie aangifte gedaan van diefstal. Ook de verzekering is ingeschakeld, maar die zou volgens Omroep Gelderland slechts een bedrag van 1.250 euro vergoeden.

 

Het publiek schrikt zich rot als deze jonge man begint te dansen. Is dat nog wel menselijk?

56000 Britse pond aan plastische chirurgie. Is het dat wel waard?