in

93-jarige vrouw gearresteerd op haar verjaardag – de reden waarom doet iedereen versteld staan

Simone is een vrolijke, sociale 93-jarige vrouw die het leuk vindt om bij haar vrienden te zijn. Iedereen omschrijft haar als eerlijk en vriendelijk.

Maar op een dag ontstaat er ineens grote twijfel. Op Simone’s 93e verjaardag wordt ze gearresteerd. Wat zou dit lieve oude vrouwtje gedaan kunnen hebben?

De hoogbejaarde Simone werd ineens gearresteerd in haar woonplaats Augusta, in de Amerikaanse staat Maine. Haar buren, vrienden en plaatsgenoten waren geschokt en konden niet begrijpen wat er aan de hand was.

Simone liet haar hoofd zakken toen de politie op de deur stond te kloppen. Haar dochter Anne M. Dumont zag het allemaal gebeuren.

Lees ook  Vrouw toont zich voor het eerst nadat ex-vriend zuur over haar gooide: “Het was alsof mijn gezicht zichzelf opat”

“Het was haar eigen schuld,” schreef ze op Facebook.

Het bleek dat Simone een grote liefhebber is van het tv-programma ‘Cops’, waarin Amerikaanse politieagenten de straten afstruinen op zoek naar criminelen.

Anne, Simone’s dochter, had de lokale politie in Augusta overgehaald om de arrestatie van haar moeder in scène te zetten om haar te verrassen voor haar verjaardag.

Agent Doody had het genoegen om de 93-jarige vrouw te arresteren en haar mee te nemen naar zijn dienstauto. Simone kreeg de kans om te ervaren hoe het is om gearresteerd te worden en in een politiewagen gezet te worden – precies zoals op televisie!

Haar droom was compleet toen de agent Simone de sirene liet aanzetten!

Lees ook  De jongen vecht tot hij niet meer kan. Dan zegt hij iets hartverscheurends tegen zijn vader.

“Een hele grote dankjewel aan de politie van Augusta voor het nemen van de tijd om mijn moeder te verrassen op 9 juli, terwijl ze het al zo druk hebben. Ze is ontzettend blij en nu anderhalve maand later heeft ze het nog steeds over haar ‘arrestatie’, met bijbehorende foto’s,” aldus Simone’s dochter op Facebook.

Gelukkig werd Simone niet echt in de boeien geslagen, maar kreeg ze wel de kans om haar lang gekoesterde droom vervuld te zien.

Ik denk dat de lokale politie van Augusta een stevig applaus verdient voor deze onvergetelijke verjaardagsverrassing! Deel om deze fantastische agenten te eren!

Vader van 6 overklast Simon Cowell en America’s Got Talent-juryleden met een Bee Gees klassieker

Amerikaans echtpaar adopteert weesmeisje uit China: 11 maanden later dwingt een detail op de foto de buurman tot een drastische beslissing