in

90 jarige vrouw laat jury schrikken wanneer ze kleren uit doet om te dansen, steelt vervolgende de hele show

Tegenwoordig is het gebruikelijk geworden om onze leeftijd te verbergen alsof het iets is om je voor te schamen. En dan zijn er die mensen die leeftijdsbeperkingen van bepaalde dingen stellen, implicerend dat we op een bepaalde leeftijd te oud zijn voor de leuke dingen in het leven.

Welnu, iemand die deze twee barrières doorbreekt, is een prachtige dame genaamd Dorothy Williams, die op de grote leeftijd van 90 een geweldige les voor ons allemaal heeft.

Ze verscheen bij “America’s Got Talent” en verraste iedereen met haar act. Tegen het einde van haar geweldige prestatie had ze iedereen gewonnen en een reactie gekregen die haar met open mond lachterliet.

Sommige mensen willen gewoon hun leven leiden, ongeacht de leeftijd, wat zo inspirerend is! Dorothy Williams stond op en vertelde trots aan iedereen hoe oud ze was en kondigde toen aan dat ze ging dansen.

Lees ook  Yolanthe: ’Ik geloof nog in de liefde’

Dorothy, oorspronkelijk afkomstig uit Hawaii, wilde laten zien dat ze, ondanks haar leeftijd, kon dansen en er zoveel plezier aan beleefde!

Op het podium, voor Simon Cowell, de rest van de jury en een volle menigte, maakt ze zich klaar om op te treden. Vervolgens begint het nummer “The Stripper”, oorspronkelijk gecomponeerd door David Rose en zijn orkest, te spelen en is de hele menigte met open mond achtergelaten.

Maar Dorothy begint haar striptease vol vertrouwen en op zo’n leuke manier te plagen. Ondanks de reactie wint haar verbazingwekkende zelfrespect en gevoel voor humor iedereen over.

Terwijl Simon zijn ogen bedekt en Mel B geschokt kijkt, blijft Dorothy pronken met haar verbazingwekkende lichaamsbouw en kwasten!

Lees ook  Actrice Abbey Hoes laat niets aan de verbeelding over met video voor de spiegel

Gouden buzzer

Toen iedereen zijn aanvankelijke schok en nerveuze lach leek te overwinnen, zorgde de danspas van Dorothy ervoor dat het publiek volledig explodeerde, ze hielden van haar dansjes.

Simon en collega-keurmeester Heidi Klum geven haar een staande ovatie en gastheer Nick Cannon arriveert op het podium om schokkend nieuws te brengen.

Omdat de juryleden hun gouden buzzers al hadden gebruikt, besloot hij dat Dorothy het verdiende en zelf op de zoemer drukte!

Ze werd gedoucht in gouden glitters toen het publiek klapte en juichte voor deze inspirerende vrouw.

Dorothy is het bewijs dat leeftijd slechts een getal is!

Zie haar geweldige prestaties in de video hieronder!

Deel dit artikel zodat meer mensen haar geweldige prestaties kunnen zien!

Als hij een kleine puppy ziet rillen van de kou, besluit deze gans hem tussen zijn veren op te warmen

Levensecht en ongelooflijk mooi: Bekijk Disneys eerste trailer van ‘The lion king’