in

90-jarige herkent man op televisie – en beseft plots de waarheid van 30 jaar geleden

Tijd is kostbaar en gaat veel te snel. En tijdens ons leven leren we talloze mensen kennen.
Sommigen laten geen indruk na, terwijl anderen ronduit onvergetelijk zijn.

Deze 90-jarige voormalige kleuterjuf, mevr. Schtik, had een lange carrière voor de klas en gaf les aan duizenden leerlingen gedurende haar hele carrière.

Toen ze op een dag televisie keek, na bijna 30 jaar pensioen, herkende ze een bekend gezicht die ze onmiddellijk herkende van ergens.

Toen de 90-jarige mevr. Schtik de nieuwslezer zag op televisie, herkende ze hem onmiddellijk. Hoewel, de laatste keer dat ze hem zag was hij slechts vijf jaar oud. De man was een van haar voormalige leerlingen in de kleuterklas.

Lees ook  Vrouw ziet koffer op het voetpad. Maar als ze erin kijkt? Lieve hemel!

“Toen ik hem voor het eerst zag, kon ik het nauwelijks geloven. Ik kan me hem nog herinneren als een kleine, donkerharige jongen achter zijn lessenaar!” vertelde mevrouw Schtik aan USA Today.

Mevr. Schtik besloot om een brief te schrijven aan de ouders van haar voormalige leerling, aangezien dit de enige contactinformatie was die ze kon vinden.

Toen de ouders van de man hem de brief toonden, duurde het niet lang vooraleer hij zijn favoriete juf contacteerde, en een ontmoeting organiseerde.

Lees ook  15-jarig meisje schiet eigen mama dood en post dan ijzingwekkende boodschap op Facebook

“Hoe heb jij me herinnerd? Je hebt wel honderden en honderden kinderen gehad,” vroeg de nieuwslezer aan mevr. Schtik nadat hij haar bloemen gaf.

De ontmoeting bracht vele herinneringen naar boven. Ze vertelden over vroeger, keken naar foto’s en brieven, en deelden een lach en een traan over de tijd die ze deelden 30 jaar geleden.

Bekijk het filmpje hier:

Je vergeet nooit wanneer iemand een goeie indruk op je nalaat, en ook zij zullen je niet snel vergeten.

Deel dit aub als je ook ontroerd bent door deze prachtige reünie.

Het lijkt op een gewone kerk – kijk wanneer de camera inzoomt, en het geheim onthult wordt

Vrouw doet zich jarenlang voor als man: Dan gebeurt er iets hartverscheurend! De politie is sprakeloos!