in

9 makkelijke manieren om op een natuurlijke wijze geen scheten meer te laten

Alle mensen en dieren laten wel eens een scheetje, maar de sociale onhandigheid van het geluid en de geur zou kunnen betekenen dat je op internet zoekt naar hoe je op een natuurlijke manier kunt stoppen met scheten. Onze negen eenvoudige, natuurlijke remedies voor scheten zullen je de kennis geven die je nodig hebt om er zeker van te zijn dat je je overtollige gas kunt overwinnen met eenvoudige acties.

9 eenvoudige manieren om scheten op natuurlijke wijze te stoppen met scheten

1. Vermijd kruisbloemige groenten

De meest waarschijnlijke boosdoeners voor je scheten zijn enkele van je positieve eetgewoonten. Het is goed, want je kunt jezelf testen door kruisbloemige groenten uit je dieet te verwijderen of te elimineren om te zien of ze de oorzaak zijn van gas. Broccoli, kool, spruitjes, bloemkool en soortgelijke groenten kunnen meer opgeblazenheid en gas produceren dan andere.

2. Doe yoga

Om je lichaam in beweging te krijgen en te laten stromen met zachte yogahoudingen, is het stoppen van gas voor velen. Hoewel sommige houdingen gas uitwerken terwijl je beweegt en buigt, helpen de bewegingen zelf je interne spijsverteringsstelsel en de darmorganen het werk te doen waar je ze voor nodig hebt.

3. Eet langzamer

Zo snel eten dat je nauwelijks je eten proeft, is niet wat mensen met positief denken doen. Sterker nog, de slow food-beweging kan ook de gezonde beweging van je dikke darm helpen. Neem ruim de tijd om te waarderen wat er in elke maaltijd is gegaan en eet over een langere periode. Dit geeft je lichaam de tijd om te verteren voordat je na een snelle hap in actie komt.

Lees ook  Zelfs artsen staan verbaasd bij deze remedie.

4. Kauw meer

Door voedsel snel te laten slurpen zonder het volledig te kauwen, kun je ook scheten laten toenemen omdat je lucht doorslikt terwijl je eet of drinkt. Laat je speeksel beginnen met het proces van het afbreken van voedsel, zodat je darmen niet zo hard hoeven te werken om de voedingsstoffen eruit te krijgen.

5. Neem voldoende rust

Door je lichaam de rust te geven die het nodig heeft, heeft je spijsverteringsstelsel wat uitvaltijden als het lichaam stopt met bewegen. Terwijl je rust, kan je darm alle gezonde organische voeding verwerken die je eraan hebt gegeven, zodat gas tijdens je wakkere uren minder een probleem is.

6. Probeer gember

Dat gevoel van opgeblazen gevoel betekent dat je gas hebt. Het nemen van een kleine hoeveelheid gemberwortel om op te kauwen, in een niet-koolzuurhoudende drank zoals thee of als gekonfijte gember, kan een kalmerende, kalmerende invloed hebben op uw darm. Ginger ale wordt niet aanbevolen, omdat het drinken van een koolzuurhoudende drank het tegenovergestelde probleem kan veroorzaken: nog meer gas.

7. Vast met vloeistoffen

Een oude remedie om te stoppen met scheten is om alleen vloeistoffen te drinken gedurende een bepaalde periode, volgens Victor Garcia-Nieto, auteur van A History of Celiac Disease. De periode die nodig is voor het vasten is niet gedetailleerd door de auteur; een 48-uurs snelle periode is echter typisch. Raadpleeg zoals altijd uw naturopathische genezer om te weten wat het beste is voor uw lichaam.

Lees ook  Deze mobilhome bleef 64 jaar onaangeroerd – een kijkje vanbinnen maakt me helemaal nostalgisch

8. Probeer venkel

Onze positieve denkers worden sterk aangemoedigd om natuurlijke remedies voor gas en een opgeblazen gevoel op te zoeken. Een onderzoek naar het gebruik van venkel-etherische olie vermeldt dat het mild genoeg is om bij zuigelingen te worden gebruikt om scheten en spasmen van de dikke darm te verminderen. Het onderzoek noemt het een krachtige en krachtige hulp voor de spijsvertering in het algemeen.

9. Eet meer ananas en papaja

Tropisch fruit zoals ananas en papaja bevatten beide enzymen die helpen om zwaardere voedseldeeltjes af te breken en de spijsvertering te vergemakkelijken. Je hebt dus minder kans om scheten te laten produceren.

Conclusie
Het lezen van deze natuurlijke remedies om te stoppen met scheten moet je hoop geven, wetende dat je gemakkelijk ingrediënten kunt verkrijgen die een opgeblazen gevoel en gênant gas helpen voorkomen. Als je ervoor kiest om positief te blijven, kun je er ook voor kiezen om deze kleine gezonde veranderingen in je dagelijkse routines door te voeren om gas te voorkomen voordat het gebeurt.

Man ‘gepest op werk’ steelt €180.000 van zijn bazen en verbrast het aan cocaine en prostituees

Tragische update over baby gevonden in vuilniszak met maden in hoofdwond