in

9-jarige verkoopt z’n favoriete skateboard om een zieke straathond naar de dierenarts te kunnen brengen.

De familie van de negenjarige Mauco heeft niet veel geld voor duur speelgoed – een simpel skateboard is zijn alles. Daarom is de moeder van Maucos, Laura, tot tranen toe ontroerd als ze ziet dat hij het bord via Facebook te koop aanbiedt. De reden voor deze verkoop heet “Rocko” en hij is op de foto naast Mauco te zien.

Gebroken pootje

Mauco schrijft in de post: “Kijk eens. Deze hond heb ik op straat gevonden, ziek en met een gebroken poot. We hebben hem te eten gegeven en hem gewassen, maar hij heeft medicijnen nodig. Ik verkoop mijn skateboard om hem naar de dierenarts te kunnen brengen. Als je interesse hebt in dit bord laat dan hieronder je nummer achter, zodat mijn mama je kan bellen. Bedankt. Mauco.”

Lees ook  Een hond en een cheeta ontmoetten elkaar als baby’s. Kijk waar ze nu zijn!

Een gouden hart

Rocko mag zich gelukkig prijzen dat hij zo’n lieve en toegewijde vriend heeft gevonden. Want kort na de publicatie van deze post kreeg de jongen zoveel steun dat hij het dier naar de dierenarts kon brengen, zonder dat hij zijn geliefde skateboard moest verkopen. De dierenorganisatie “Perros Mendocinos” verklaarde zich bereid om alle kosten op zich te nemen.

Lees ook  Hond ligt verplicht dag en nacht aan de riem, dier in beslag genomen

Dankzij Mauco kreeg Rocko de gepaste medische behandeling. Laura schreef nadien dat de hond aan de beterhand is. Mauco en zijn moeder danken de organisatie en iedereen die hen geholpen heeft!

DEEL deze jongen met zijn gouden hart met je vrienden!

Vrouw belt echtgenoot nadat ze creditcard vergat. Wat hij dan zegt, doet haar snotteren.

Jeugdliefde: Tortelduifjes trouwen ondanks kanker in het eindstadium.