in

9-jarige jongen gebruikt zakgeld om zwerfhonden te voeden, opent een opvang om ze te redden

Zoveel verhalen over dierenredding beginnen met een zeer lief dier, maar veel van deze dakloze honden hebben huidinfecties en gezondheidsproblemen waardoor velen van ons bang zouden zijn om ze te benaderen, laat staan ​​om ze te helpen.

Al op zeer jonge leeftijd werd Ken Amante gehinderd door alle dieren in nood om hem heen, ongeacht hun toestand.

Deze zorgzame 9-jarige zou elke dag zijn huis in de Filippijnen verlaten met een rugzak die uitpuilt van voedsel en urenlang verdwijnen.

Zijn ouders waren nieuwsgierig en op een dag besloot zijn vader hem te volgen. Hij ontdekte dat hun lieve zoon zwerfhonden voedde. Sommige van deze honden waren bedekt met schurft en zweren, maar het kon Ken niet schelen, ze hadden zijn hulp nodig.

Ken gebruikte zakgeld van zijn ouders om het voedsel te kopen en deze hulpeloze honden te voeden.

Zijn trotse vader nam foto’s van zijn zoon met deze honden en deelde ze op Reddit: “Mijn zoon voert nu ongeveer twee weken zwerfhonden in de buurt. Vandaag ben ik meegegaan. ”

Toen hij via videoconferentie met HNGN sprak, zei Ken: “Eigenlijk hield ik altijd van dieren, zelfs toen ik jong was. Ik was dol op ze, zelfs toen ik klein was. Mijn ouders vertelden me dat voordat ik kon praten, ik al sliep met de kat van mijn vader, Hajime-kun. Hajime-kun is nu 14 en hij is er nog steeds. ”

Lees ook  Vrouw Maakt Elke Dag Een Selfie… Met Een Schokkend Eind

De beelden gingen snel viral en al snel kwamen donaties binnen van mensen over de hele wereld om Ken te helpen meer dieren te voeren. Ondanks zijn jonge leeftijd had Ken een droom om een ​​no-kill dierenasiel op te zetten en met steun van zijn ouders en gulle giften kon hij dat doen.

Ken heeft op 31 maart 2014 ‘The Happy Animals Club’ opgericht, de eerste opvang in zijn soort in de regio Davao op de Filippijnen.

“Ik kwam met het idee voor de Happy Animals Club toen ik dacht dat er misschien meer dodenopvangplaatsen zijn dan echte dierenopvangcentra”, zei hij volgens Metro. “Ik wil zoveel van die honden redden als ik kan om zonder reden gedood te worden.”

Hij huurde een stuk grond voor een jaar en veranderde het in een tehuis voor reddingsdieren.

Lees ook  Vader schiet ‘autodief’ dood, maar pas achteraf stelt hij zijn vreselijke vergissing vast

“We hebben ook veel geld uitgegeven aan hout, elektrische bedrading, tinnen dakbedekking, cement en vele andere dingen. Het gebied overstroomde elke keer als het regende, dus we hebben kanalen gebouwd. ‘, Zei Ken op de website van zijn organisatie.

“Het asiel heeft nu 2 grote pennen, 2 appartementen en een bijgebouw. De honden worden niet in kooien gehouden tenzij ze ziek zijn of er een andere goede reden is.

“De katten hebben een zeer grote woonkamer alleen voor hen. Alle honden en katten in Happy Animals Club zijn erg blije dieren, “voegde hij eraan toe.

Het asiel heeft zoveel steun van mensen over de hele wereld gekregen, dat het vandaag nog steeds actief is.

“Sinds 2014 hebben we meer dan 100 uitgehongerde en zieke dieren gered en talloze hongerige zwerfdieren voorzien van maaltijden”, zegt de website.

Ken zei dat toen hij zijn vader zijn droom vertelde, hem werd verteld dat het 20 jaar zou duren om zich te vestigen en dat hij moest wachten tot hij een volwassene was. Maar deze jonge jongen heeft bewezen waar een wil is, een weg, ongeacht je leeftijd.

Marathon waar hardlopers wijn drinken en onderweg kaas eten

Date van 43-jarige man ‘valt’ van balkon en breekt rug en bekken: ‘Jij gaat dood vanavond’