in

86-jarige Koosje zoekt een toyboy: “Ik slik door, veel jonge vrouwen niet!”

Technologie brengt ons dichter bij elkaar en doorbreekt voor velen de barrières van tijd, afstand en zelfs leeftijd. Een opmerkelijk voorbeeld hiervan is Koosje Hattie Retroage, een 86-jarige grootmoeder die vastbesloten is liefde te vinden, of op zijn minst een goede date, en die met succes Tinder heeft ontdekt. Deze voormalige danseres heeft zich gewaagd in de wereld van online daten en beweert meer dan 50 mannen te hebben gedate.

Retroage is niet alleen moeder maar ook grootmoeder. Nadat ze op 48-jarige leeftijd scheidde van haar man, besloot ze volop van het leven te genieten door te daten met mannen die jonger zijn dan zij. Ze heeft zich aangepast aan nieuwe technologieën en een profiel aangemaakt op de dating-app Tinder, waar ze sensuele foto’s deelde die al snel de aandacht trokken. “Het doel van mijn leven is om het negatieve beeld van ouder worden te veranderen en er iets opwindends van te maken,” verklaarde ze in een gesprek met Barcroft TV. En ze slaagt daar echt in. Volgens media-berichten ontbreekt het de voormalige danseres niet aan verzoeken of matches, vooral van jonge mannen, wat haar voorkeur lijkt te zijn.

Lees ook
Hells Angels lopen winkel binnen en nemen alle 200 fietsen uit de winkel mee

“De chemie moet goed zitten, anders ga ik weg”
Retroage zegt dat deze voorkeur voor jongeren gemakkelijk te verklaren is: ze zijn bedrevener en energieker in bed dan mannen van haar leeftijd. Maar ze benadrukt dat ze zeer selectief is, en voordat ze instemt met een seksuele ontmoeting met een Tinder-aanbidder, gaat ze eerst met hem uit om te controleren of er chemie is. “Dan gaan we iets drinken, en als de chemie goed is, gaan we naar mijn appartement. Anders gaan we elk onze eigen weg,” vertelde ze aan Daily Star. Deze “oma van Tinder” is al jaren in het spel en heeft momenten van grote populariteit meegemaakt, zoals in 2018 toen ze deelnam aan het Channel 5 (UK)-programma Age Gap Love, dat zich toelegt op het bewijzen dat leeftijd geen belemmering is voor liefde en relaties.

Advies voor jongeren
Hattie had destijds een vriend genaamd John, met wie ze verscheen op de show, maar kort daarna gingen ze uit elkaar. Tot op heden is deze verleidelijke grootmoeder nog steeds vrijgezel en probeert ze ook andere datingplatforms dan Tinder, zoals Bumble. Momenteel werkt ze als seksueel adviseur en besteedt ze tegelijkertijd haar tijd aan het schrijven van een boek. Dit boek wil zowel jongeren als ouderen inspireren om seksuele ontmoetingen te hebben met mensen die aanzienlijk jonger of ouder zijn.

Lees ook
Dit is de lekkere Iraanse Vrouw van Wilfred Genee

“Mag mijn kleinkinderen niet meer zien”
Haar omstreden levensstijl heeft geleid tot een complexe relatie met haar kinderen. Hoewel haar jongste dochter haar keuzes niet veroordeelt en ze in contact blijven, keurt haar oudere zoon van 57 jaar haar beslissingen af. Hij staat haar zelfs niet toe om zijn kinderen te zien of tijd met hen door te brengen. Ondanks dit heeft de vrouw geen spijt van de manier waarop ze haar leven leidt en omarmt ze haar seksualiteit volledig. In plaats daarvan is ze dankbaar dat ze op haar leeftijd nog steeds volop van het leven kan genieten. “Ik ben dankbaar dat ik op deze leeftijd en in deze fase zoveel minnaars kan hebben als ik wil. Ik kan de diepte van het leven niet helpen. Maar de oppervlakkigheid van goede seks, dat is goed genoeg voor mij,” vertelde ze aan The Sun.

Melissa vraagt of ze mooier is geworden door de 800 tatoeages: Wat vinden jullie van haar?

Jemima kan in de toekomst kijken via asperges: Dit staat ons in 2024 te wachten