in

80-jarige stemt ermee in om op waterglijbaan te gaan. Komische beelden veroveren wereldwijd de harten.

Het is niet omdat je een beetje ouder bent dat je geen jong hart meer kunt hebben! Het internet loopt over van de video’s van oudere personen die bewijzen dat leeftijd maar een getal is. Kijk maar eens naar de vrouw in de onderstaande video. Op 80-jarige leeftijd besloot ze om zich op een waterglijbaan te wagen!

Tijdens de zomer is er niets zo verfrissend als een zwembad. Deze oma was klaar voor een plonsje, maar in plaats van voorzichtig haar teentjes in het water te dippen, koos ze voor een plezierigere manier. Ze klom op de waterglijbaan en ze kreeg zelfs een camera om zichzelf te filmen. En wat zijn we blij dat ze dat deed!

Lees ook  De 26-jarige schaamt zich rot met haar vriend in het pretpark. Nog dezelfde dag neemt ze een beslissing

Eenmaal de 80-jarige op de glijbaan zit, spat de opwinding en het plezier van het scherm! Het is een mix van zenuwen, opwinding en misschien ook wel de vraag: “Jezus, waarom doe ik dit?” Wat er daarna volgt, is een gestoorde rit van gillen en onbetaalbare gelaatsuitdrukkingen.

BEKIJK DE VIDEO HIERONDER EN DEEL DIT MET IEMAND DIE VANDAAG EEN GLIMLACH KAN GEBRUIKEN!

Lees ook  De dokter helpt een koppel bij het kinderen krijgen. Dan ontdekt hij iets zeer ongewoons dat hij niet voor zichzelf kan houden.

Verweesde gorillababy knuffelt zich tegen verzorger aan nadat hij moeder verloor aan illegale dierenhandel

The Voice Senior verbluft met adembenemende optredens en iedereen snakt naar meer.