in

8 maanden lang was de hond van de 11-jarige vermist. Zijn reactie als hij hem terugziet? Onbeschrijflijk!

Sinds de 11-jarige Rocco Risso uit Argentinië de hond Jack adopteerde, waren de twee onafscheidelijk. Maar 8 maanden geleden verdween de hond plotseling en een intensieve zoektocht leverde niets op. “Ik kan niet zeggen hoeveel Rocco de voorbije maanden gehuild heeft en hoe zeer hij zijn hond miste”, vertelt Romi Risso, de moeder van de jongen. “Maar hij bleef erin geloven dat hij Jack zou terugvinden.” Uiteindelijk ziet een bevriende familie nabij een tankstation een hond die hen bekend voorkomt – het is daadwerkelijk Jack! En zo lokken ze Rocco in de tuin om hem een bijzondere verrassing te tonen.

Lees ook  Begraafplaats betrapt dieven op heterdaad – en leert hen een les voor het leven

“Ik wist het, ik wist het”, stamelt de jongen tot tranen toe bewogen uit. Wat een emotioneel weerzien! “Rocco is zo gelukkig. Hij zegt alsmaar dat huisdieren en familie het belangrijkste zijn in het leven. Voor hem is dat gewoon hetzelfde.”

DEEL deze ontroerende reünie met je vrienden!

Lees ook  Dit 4-Jarige Jongetje Vond Het Vreselijk Om Een Gehoorapparaat Te Moeten Dragen. Totdat Zijn Moeder Met Een Oplossing Kwam. Geweldig!

Elke dag begroet een man dit kleine meisje. Op een dag verschijnt ze niet en hij gaat naar haar huis. Daar doet hij een vreselijke ontdekking.

Eigenaar sleepte diepbedroefde hond in het asiel terwijl hij smeekte om niet achtergelaten te worden.