in

8-jarige slaat vrouw totdat ze zijn 2-jarig broertje loslaat! Zijn daden waren heroïsch!

Deze noodoproep van een achtjarige jongen was de sleutel om een maniak achter grond en grendel te steken. De kleine jongen, zijn moeder en zijn tweejarig broertje bevonden zich buiten aan de basisschool in Glendale, California. Een transgender, die de jongen aanzag voor een man, sloop langs de kinderwagen terwijl mama met een vriend praatte. “Hij zei: Je hebt een prachtig kind en probeerde de baby te pakken te krijgen” vertelde de jongen tegen de operator van de noodcentrale. “Toen sloeg ze mijn mama en ik zei “Laat mijn broertje gaan.”

Lees ook  Gevangenen krijgen celsleutel en eigen telefoon

De achtjarige nam zijn rol als grote broer zeer ernstig. Hij verweerde zich goed, zelfs nadat zijn moeder geslagen werd. Hij duwde de maniak van zijn broertje weg. De dame rende snel weg, maar dankzij zijn oproep kon de politie de dader alsnog vatten.

Hij kon de politie een perfecte beschrijving geven. “Hij rijdt met een kleine, grijze auto. Het was een man die eruitzag als een vrouw. We waren niet zeker. Haar of zijn stem leek op die van een vrouw, maar hij zag eruit als een man.”

Lees ook  Vader laat zoon aan klif bungelen voor ideale foto

De griezel werd geïdentificeerd als de 52-jarige Lisa Arnold en uit bewakingsbeelden bleek dat ze eerder die dag nog een poging had ondernomen om een baby te ontvoeren.

Hoedje af voor deze jongen!

DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden op Facebook!

Deense dog stapt naar het ziekenhuisbed. Let nu goed op de rug van de hond.

Deze 20 katten wachten hun baasjes op met tragisch nieuws. Nr. 3 heeft iets heel serieus te vertellen.