in

79-jarige dame uit Den Bosch krijgt zak kots in gezicht geslingerd. Dan roepen de schoften: “Haha, in de roos!

Wat een 79-jarige vrouw uit Den Bosch zaterdag 20 oktober meemaakte, zorgt voor een schokgolf van verontwaardiging. De dame komt, op aandringen van haar familie, nu pas naar buiten met haar verhaal. Cobie van den Broek was afgelopen zaterdag met de fiets onderweg toen enkele schoften plotseling een zak kots tegen haar gezicht gooiden. De dochter van de vrouw klaagt de smerige en laffe daad aan en hoopt dat er zich getuigen melden om de daders ter verantwoording te kunnen roepen.

Cobie had net een leuke middag achter de rug bij haar zus in Vught en was met de fiets onderweg naar huis op de Rompertsebaan. Toen ze op ongeveer drie kilometer van haar huis verwijderd was, werd ze in de buurt van het viaduct aan de Maaspoort plotseling benaderd door een groep van 5 jongeren.

Lees ook  Het bloederige hoopje ligt met helse pijnen op straat. Ze is zelfs te zwak om te vluchten.

De jongens deden alsof ze iets wilden vragen en Cobie remde een beetje af. Maar precies op dat moment werd er vanuit het niets een zak in haar gezicht geslingerd.

Zodra de zak haar gezicht raakte, barstte het open. De vrouw besefte meteen dat de vieze substantie kots was. Aan Brabants Dagblad getuigde een getraumatiseerde Cobie: “Mijn haar, kleren en bril zaten helemaal onder. Met kots van een ander. Ik wist niet wat mij overkwam.”

Corie schaamde zich dood en fietste zo snel mogelijk naar huis om zich te wassen. De jongens vonden het zelfs nog nodig om haar “Haha, in de roos!” na te roepen.

Lees ook  Deze gespierde jongeman zou men zijn verleden niet aangeven. Wauw!

Thuisgekomen durfde ze aanvankelijk niets zeggen over het verschrikkelijke voorval. Op aandringen van haar zus komt Cobie nu toch met het verhaal naar buiten. Toen ze een telefonische klacht wilde indienen, kreeg ze niemand aan de lijn. Daarom wendde haar dochter zich nu woedend tot Facebook in de hoop dat er zich getuigen zouden melden.

Haar Facebookbericht werd al meer dan duizend keer gedeeld en de familie diende ook officieel klacht in.

DEEL DIT BERICHT ZOVEEL MOGELIJK IN DE HOOP DAT DEZE LAFFE JONGENS SNEL GEVONDEN WORDEN!

Jongedame verliest haar broekie in glijbaan op de geitenboerderij!

Zwangere vrouw toont buik aan orang-oetan. Kijk nu de hartverwarmende reactie van de primaat.