in

78-jarige wordt gedwongen om met haar 2 honden in een auto te leven, totdat gemeenschap haar terug op de been helpt.

Het enige wat iedereen echt wil is een plekje dat je thuis kunt noemen. Maar voor de 78-jarige Edie Russell was een huis niet iets wat ze zich kon veroorloven. Edie Russell was eigenlijk een heel gewone bejaarde dame, maar op enkele weken tijd verloor ze haar pensioentje en zag zich gedwongen om in de koffer van haar PT Cruiser te gaan wonen.

Het duurde amper drie weken om dakloos te worden. “Ik had een schuld en dat werd alsmaar erger. Ik moest nog een jaar huur betalen”, zegt ze.

Te beschaamd om hulp te vragen, pakte ze haar bezittingen en haar twee honden, Chloe en Tibby, en ging in haar auto wonen. Om toch een beetje comfortabel te slapen legde ze een matras in de koffer.

Lees ook  Danielle (22) biedt haar maagdelijkheid te koop aan: “Beste wat me kan overkomen"

Met een wankele gezondheid en niet in staat om nog te werken, zag Edie geen licht op het einde van de tunnel. Maar dat is het moment waarop een vrouw haar te hulp schoot.

“Die vrouw stapte op me af en zei: Wat doe je hier? Ik zei: Ik haat het om dit te zeggen, maar ik beschaamd om dakloos te zijn”, zei Russel.

De vreemde gaf haar vijf dollar, maar zou nog zoveel meer doen om haar leven voorgoed te veranderen.

De vrouw verspreidde het verhaal van Edie en binnen de kortste keren werd er via de sociale netwerkpagina Nextdoor een crowdfundingcampagne opgezet. “Laat me alsjeblieft hulp zoeken voor deze vrouw”, schreef de dame. Ze herstelden haar auto en regelden een kamer in een motel, waar ze eindelijk een warme douche kon nemen en van een nacht goede slaap kon genieten.

Lees ook  Straatmuzikant vraagt toeschouwer om mee te zingen – dan verbaast de vrouw iedereen met haar geweldige stem

“Ik dank hen allemaal. Ik heb ze niet allemaal ontmoet, maar er zijn geen woorden voor mijn dankbaarheid”, zei Russell over haar anonieme helpers. “Zonder hun steun zou ik niet weten waar ik vandaag zou staan.”

Het verhaal van Edie herinnert ons eraan dat we daklozen nooit mogen veroordelen, maar altijd naar hun verhaal moeten luisteren.

DEEL dit met je vrienden!

Een vrouw schonk een doos koekjes aan deze piloten. Ze aten hen blij op tot ze het begeleidende briefje lazen en geschokt achterbleven.

Kind geboren zonder armen en benen speelt niet alleen uitstekend videospelletjes met z’n kin, maar is ook een uitmuntende student!