in

77-jarige oma staat bij pinautomaat als 3 mannen verschijnen: seconden later beseffen ze dat ze de verkeerde bejaarde hebben uitgekozen om te beroven

Het is redelijk om te zeggen dat de meeste mensen een heel speciale band hebben met opa’s en oma’s. Ze zijn aardig, attent en meestal iets minder streng als het gaat om de regels dan onze ouders.

Mijn grootouders stonden altijd klaar om me te helpen bakken, ik mocht zoveel snoepjes eten als ik wilde en ze namen me mee op spannende trips.

Misschien was het alleen maar in het bos achter haar huis geweest, maar mijn oma was in staat om een ​​kleine wandeling in een fantastisch piratenavontuur te veranderen, waar schatten achter elke steen verborgen waren.

Toen ik ouder werd, besefte ik dat er geen piraten waren achter het huis van oma; geen schat achter de stenen. Maar het feit dat ze het gewone kon nemen en er het buitengewone van maken greep mij vast.

Iets anders dat je al op jonge leeftijd van grootouders leert, is dat het geen zin heeft om met ze te rommelen. Je weet hoe het zal eindigen. Dat is zeker het geval als je de 77-jarige Winifred Peel uit Wirral, VK tegenkomt.

Lees ook  Strooi peper in je wasmachine en je gelooft je ogen niet! Een truc uit het kruidenrek!

Op een dag ging gepensioneerde Winifred naar een geldautomaat om wat geld op te nemen.

Terwijl ze daar stond en het scherm afschermde, zag ze dat er iemand achter haar stond. Voordat ze tijd had om iets te doen, hadden twee mannen haar uit balans gebracht. Toen verscheen er een andere man.

De ene man greep Winifred en probeerde £ 200 van haar account af te halen.

Snel handelen
De mannen waren dieven, en als Winifred niet snel handelde, zouden ze haar rekening leeg plunderen.

Maar toen een van de mannen probeerde contant geld uit te nemen, greep Winifred in.

Ze greep de kraag van de man en sloeg met alle kracht die ze kon zijn hoofd tegen de geldautomaat.

Ze slaagde erin het hoofd van de man driemaal tegen de machine te slaan voordat de overvallers gedwongen werden te vluchten, als honden met hun staarten tussen hun benen.

Winifred plaatste vervolgens een oproep aan de politie en de aanvallers werden later die dag gearresteerd.

Een van de redenen waarom de politie de mannen zo gemakkelijk kon identificeren was de hoofdwond die een van hen had opgelopen als gevolg van de defensieve actie van Winifred. Ze werden geïdentificeerd als Piper Dumitru, Florin Gebelscu en Felix Stoica. Alle drie gaven ze later hun schuld toe bij de rechtbank en werden gevangen gezet.

Lees ook  Je gelooft nooit hoe Geert Wilders eruit zag toen hij in de twintig was

Volgens de officier van justitie zijn de overvallers naar het dorp gereden om gemakkelijke doelen te vinden.

“Ze gaven er niet om hoe dit mij zou beïnvloeden,” zei Winifred, zoals Britse Britse metro Metro. “Ik zou zeker zeggen dat dit mijn leven heeft veranderd, ik zal nooit het vertrouwen hebben dat ik ooit heb gehad.”

Omdat ze met drie broers was opgegroeid en vier dagen per week naar de sportschool ging, had Winifred gelukkig een hardnekkigheid waar de overvallers niet op hadden gerekend.

Goed werk Winifred! Ik hoop dat ze die jongens hun les heeft geleerd.

Natuurlijk moet je nooit iemand proberen te beroven, maar drie jonge mannen die misbruik maken van een 77-jarige grootmoeder? Dat is gewoon schaamteloos.

Deel dit artikel met je vrienden op Facebook om hulde te brengen aan de ijzeren oma Winifred!

Danielle (22) biedt haar maagdelijkheid te koop aan: “Beste wat me kan overkomen”

Super lastige puzzel: Hoeveel tijgers zie jij op deze foto? Slechts 3% van de mensen wist het antwoord!