in ,

7 weetjes die je nog niet wist over Gaby Blaaser

Gaby is inmiddels razend populair. Maar er zijn veel dingen die mensen niet van haar weten. Dus ga er maar eens goed voor zitten, want hier zijn de zeven dingen die jij moet weten over Gaby Blaaser.

Je kent Gaby Blaaser waarschijnlijk van haar leven als Instagram-influencer. Ze post regelmatig foto’s waarin ze in bikini- en lingerie staat te poseren.

Daarmee scoorde ze extreem veel volgers op Instagram. Ook is ze natuurlijk niet vies van een fillertje hier en daar.

Maar er is ook een hoop wat je misschien nog niet weet over Gaby. Dus lees snel verder en kom alles te weten over je favoriete influencer.

1. Gaby houdt van workouts
Zelf is ze in topconditie. Dat valt wel te merken aan haar lichaam. Maar wist je dat Gaby ook graag de mensen thuis een handje helpt om weer fit te worden?

Gaby zet alles op alles om mensen te laten zweten. Op Videoland kun je In Shape met Gaby volgen.

Ze laat in dit programma precies zien hoe je jouw lichaam strak en fit houdt. Ze verandert daarmee ‘Blue Monday’ in ‘Fit Monday.’

2. De vriend van Gaby
Hoewel ze officieel nog single is, doken vanaf begin dit jaar geruchten op over het liefdesleven van Gaby. Heeft de influencer een nieuwe vriend?

Lees ook  Drama: ‘Ik heb mijn vrouw niet verteld dat ik een zoon ben van incest-ouders’

Zo ja, dan is dit hem waarschijnlijk: Rick de Veth. Actief bij het Korps Mariniers en net als Gaby een erg sportief type.

Hij dook op in een Instagram story van Gaby, waarbij ze romantisch met twee wijnglazen en wat kaarsjes een serie zaten te kijken. Het valt nog te bezien of deze relatie stand houdt, als die al niet weer voorbij is.

3. De leeftijd van Gaby
Gaby lijkt al een eeuwigheid mee te gaan, maar hoe jong is ze nu eigenlijk. Gaby is geboren op 7 juni 1986 in Amsterdam.

Dat maakt haar momenteel 34 jaar. En het betekent ook dat haar verjaardag er dus snel aan komt. Markeer de datum alvast in je agenda!

4. Gaby zat in SpangaS
Gaby Blaaser speelde een aantal jaar terug de rol van Jolé van Haagendoorn in SpangaS. Gaby was van 2007 tot 2010 te zien in de populaire jeugdserie.

Ze zat in seizoen 1 t/m 3 en deed mee aan de film SpangaS: Op Survival. Daarna spreidde Gaby haar vleugels en begon ze andere klussen aan te nemen, maar haar eerste stappen in de mediawereld waren dus in SpangaS.

5. Ook speelde ze in Goede tijden, Slechte Tijden
Net toen actrice Gigi Ravelli de langstlopende soap van Nederland verliet, kwam Gaby aanzetten bij het programma. Ze moesten de ene blonde dame natuurlijk wel snel vervangen door de ander.

Lees ook  Maak van iedere kakbeurt een feestje met deze glitterpillen:

En Gaby had ervaring met televisieseries vanwege SpangaS. In Goede Tijden, Slechte Tijden speelde Gaby de rol van Sasha Kramer, die tijdelijk in het fictieve dorp Meerdijk zou gaan wonen vanwege een verbouwing.

En haar optreden daar was best een succes. Fans vragen zich nog steeds af of Gaby ooit terug zal keren.

6. Gaby had een affaire met Rico Verhoeven
Het mag gezegd worden, Gaby heeft een zwakke plek voor gespierde mannen. Ze had namelijk een tijdje een affaire met niemand minder dan Rico Verhoeven.

En dan niet zomaar een one night stand, maar een maandenlange affaire. Dat zorgde er uiteindelijk voor dat de relatie tussen Rico en zijn vriendin Jacky, stuk liep.

7. Gaby heeft weinig kleren
En dit wist je misschien stiekem al, maar Gaby heeft een chronisch gebrek aan kleren. Daarom moet ze altijd noodgedwongen foto’s maken in, of haar bikini, of haar ondergoed.

Het is eigenlijk een heel zielig verhaal, maar we zullen het er mee moeten doen. Toch weerhoudt het Gaby er niet van om de meest leuke foto’s van zichzelf online te zetten.

Nieuwe regels: ‘groter als’ mag nu gezegd worden in de Nederlandse taal

Man krijgt 9 jaar lang ongevraagd pizza’s bezorgd: “ik begin te trillen als ik een scooter hoor”