in

7 puppy’s gered nadat ze in verschroeiend hete temperaturen voor dood achtergelaten werden.

Sebastian Bushey (28) was compleet geschokt toen hij onderweg van zijn werk naar huis niet een maar zeven puppy’s langs de kant van de weg zag liggen. De bouwvakker uit Washington in de VS filmde het moment waarop hij de puppy’s begon te lokken.

Nadat hij de zeven puppy’s op 26 juli in zijn auto geladen had, reed Sebastian meteen naar een dierenkliniek om hen te laten verzorgen. Nu stellen ze het ongelofelijk goed en vanaf 14 augustus zullen ze voor adoptie beschikbaar zijn.

Lees ook  Oeps! Samantha de Jong aka Barbie al zoenend gespot met andere chick

Sebastian zei: “Ik kon niet geloven dat ik niet een maar zeven puppy’s in de middle of nowhere vond, gewoon voor dood achtergelaten in een hitte van meer dan 40 graden. Ik was onderweg naar huis toen ik op ongeveer 50 meter afstand een puppy bij het water zag zitten.”

“Toen ik de eerste puppy riep kwamen er zes andere puppy’s uit een bosje tevoorschijn. De hondjes leken erg schuchter en nerveus om naar me toe te komen, want het struikgewas was de enige schaduw die ze hadden. Ze leken erg uitgedroogd. Ik legde ze in mijn auto en gaf hen flesjes water en hondenvoer.”

Lees ook  Verpleegster leert dat nieuwe arts een te vroeg geboren baby is die ze 28 jaar geleden verzorgde.

BEKIJK DE BEELDEN HIERONDER EN DEEL DIT BERICHT ALS OOK JIJ BLIJ BENT DAT DEZE HONDJES GERED KONDEN WORDEN!

Werkneemster vertelt: zo gaat het er aan toe in een crematorium

Geheugen van moeder met dementie komt terug nadat zoon gaar elk dag 2 voedingsmiddelen geeft.