in

7 jaar na het redden van het leven van een leeuw, ontmoet een man haar weer en negeert waarschuwingen

We hebben geweldige video´s en foto´s van wilde dieren gezien, maar deze schitterende video raakte ons extra hard.

Zeven jaar geleden redde dierenactivist Kevin Richardson twee leeuwtjes, die bijna in een rivier verdronken nadat hun moeder hen had verlaten.

Zonder Kevins hulp waren de leeuwtjes waarschijnlijk overleden, of ze waren later door jagers afgeschoten. Maar geluk werd de leeuwen dit lot bespaard, dankzij hun reddende engel.

Tijdens het grootbrengen kregen de leeuwen, die door Kevin Meg en Amy werden genoemd, een hoop liefde en het trio had een geweldige band.

¨Meg en Aimee zijn mijn hartsvriendinnen. Het is als met mensen, je kan veel mensen in je leven ontmoeten, maar slechts met een paar heb je zo´n connectie,¨ zegt Kevin.

Lees ook  Hond van slechts twee kilo wordt gevonden in haar eigen urine en gered door asiel

Kevin Richardson heeft een groot deel van zijn leven besteed aan het opkomen voor de rechten van wilde dieren in Afrika.

Hij wordt soms wel de ´leeuwenfluisteraar´ genoemd, vanwege de speciale band die hij met veel dieren heeft gevormd die hij door de jaren heen heeft gered.

Een paar jaar geleden maakte Kevin een minidocumentaire, waarbij hij Meg en Amy zoekt die weer terug op de savanne waren.

De leeuwen gedroegen zich weer instinctief en joegen op prooien, hoewel ze dat als welpjes natuurlijk nooit hadden geleerd.

Daarom was hij niet zeker hoe Meg en Amy zouden reageren als hij ze weer zou opzoeken.

De leeuwen, nu 10 jaar oud, reageerden agressief toen de cameraman dichterbij kwam.

Lees ook  In China “martelen” een paar wrede mannen hem dagelijks en laten ze hem sterven vanwege een afschuwlijke traditie

Maar even later, besloot Kevin de leeuwen te benaderen.

Met een kleine camera ging hij de rivier in, waar een van de leeuwen was.

Kijk het moment dat een van de leeuwen recht op Kevin afspringt het water in.

Dat is zeker iets bijzonders. Kijk wat er gebeurt op 03:18 in de video:

Het feit dat er nog maar minder dan 20,000 wilde leeuwen in Afrika zijn en dat deze dieren verdwijnen is een catastrofe.

Maar iedereen die deze video ziet zal begrijpen waarom leeuwen moeten worden beschermd en in vrijheid moeten leven – ze hebben gevoelens en voelen liefde, net zoals mensen.

Deel deze emotionele hereniging als het je ook raakte!

Als je wakker wordt en je oog ziet er zo uit – probeer dan deze 10 huis-tuin-en-keuken remedies

Eenzame oudere vrouw zit aan een tafel in een restaurant – dan doet een onbekende man dit