in

6-jarige neemt het op tegen pestkoppen die zijn beste vriend aanvielen: betaald een hoge prijs voor zijn lef

Dit verhaal is precies zo’n geval en het benadrukt dat we nog veel meer moeten doen om ervoor te zorgen dat onze kinderen anderen niet pesten – omdat elk kind het verdient om zonder angst te leven en een gelukkige jeugd te hebben.

Carter English, uit de staat Washington, is een 6-jarige jongen die werd aangevallen door een stel 5-jarigen buiten zijn appartementencomplex.

Aanvankelijk was hij niet gepest. Het was zijn vriend. Maar als een echte vriend koos hij ervoor om zijn maatje te verdedigen.

“Ze waren hem gewoon aan het pesten, alsof ze hem in elkaar sloegen,” zei Carter in een interview over zijn vriend, die de bullebakken aanvielen. “Ik heb net gezegd dat ze moesten stoppen … en toen deden ze het met mij.”

Maar wat de pestkoppen hierna deden, was meer dan alleen maar plagen. Ze gebruikten niet alleen hun vuisten om Carter te aarden, maar gebruikten ook stokken en stenen.

Lees ook  De vader koos voor de unieke naam van de dochter – twee jaar later ontdekte de moeder de bizarre betekenis

Toen ze klaar waren met Carter, had hij wonden en blauwe plekken op zijn hele lichaam. Hij had een gebroken arm, blauwe plekken op zijn gezicht en een opengereten oog.

Carter’s moeder, Dana, was overweldigd door woede, frustratie en verdriet.

“Het is een hel geweest. Ik heb niet geslapen, ik heb niet gegeten. Ik kan niets doen, “vertelde ze aan KOMO News. “Ik kan zelfs zijn zijde niet verlaten.”

Een levende nachtmerrie

Toen Carter in het ziekenhuis was, moesten de artsen vuil en zaagsel uit zijn ogen plukken.

De politie heeft contact opgenomen met sociale diensten om tot op de bodem uit te zoeken wat er is gebeurd om ervoor te zorgen dat het nooit meer gebeurt.

Lees ook  Bruid dumpt: haar verloofde op de-dag van hun huwelijk na pijnlijk geheim, maar gaat wél door met trouwfeest

Ondertussen leven Dana en Carter in angst en zijn bang dat het opnieuw zal gebeuren.

Ik weet niet wat ik zou doen als zoiets met mijn kinderen zou gebeuren. Over het algemeen denk ik dat we onze kinderen moeten leren omgaan met pestkoppen. Maar als het zo eindigde, weet ik niet wat ik vervolgens zou doen.

Ik hoop echt dat de ouders van de pesters een serieus gesprek met hun kinderen hebben gehad. Als deze kinderen dit op de leeftijd van 5 kunnen doen, kan ik me niet voorstellen wat ze zullen doen als ze ouder zijn als niemand hen het verschil tussen goed en kwaad leert.

Help ons dit verhaal te verspreiden door op de knop Delen hieronder te klikken. Samen kunnen we helpen een einde te maken aan pesten!

Arm van sushiliefhebber moest geamputeerd worden nadat hij rauwe vis had gegeten.

Zo woont rapper Ali B