in ,

5 redenen waarom zaad slikken goed is voor een vrouw!

Het is een thema waarover misschien niet heel makkelijk wordt gepraat, zoals dat met veel dingen over s*ks het geval is.

Na een wilde vrijpartij kan het voor de man erg opwindend zijn wanneer de vrouw zaad slikt. Echter zijn zeker niet alle vrouwen hier fan van. Maar behalve dat het voor de man opwindend kan zijn, zitter er ook voor vrouwen voordelen aan.

Slikken na een wilde vrijpartij
De ene vrouw vindt het prima om te doen, de ander vindt het zelfs heel opwindend en weer een ander heeft er helemaal niets mee; zaad slikken. Aan de andere kant zijn er weinig mannen die het niet als opwindend ervaren.

Hoe dan ook, de keuze om wel of niet te slikken is uiteraard aan de vrouw. Mocht ze ervoor kiezen om het wel te doen, dan hoeft ze zich over de inhoud in elk geval geen zorgen te maken.

Lees ook  Zusjes Bo & Britt Mink uit Nederland zijn heerlijke pareltjes - Wat een meloenen!

Het grootste deel van mannelijk zaad bestaat namelijk uit water, zo’n 90 procent. De andere 10 procent bevat veel nuttige stoffen, hoewel dat in deze context misschien een beetje raar klinkt.

Hierin zitten eiwitten, koolhydraten, fructose en mineralen zoals zink, calcium, kalium en magnesium. De eiwitten zijn ook nog eens licht verteerbaar en dus liggen ze niet zwaar op de maag.

De voordelen van slikken
Uit meerdere onderzoeken is zelfs gebleken dat witte zaadcellen voordelen voor de gezondheid van de vrouw kunnen hebben;

1.Stoffen die in mannelijk zaad zitten zouden een anti-depressief effect kunnen hebben.
2.Vrouwen die regelmatig slikken zouden opgewekter zijn en het bevordert ook hun slaap.
3.Slikken houdt je jong en kan preventief werken tegen ziektes als Alzheimer.
4.Vrouwen die slikken zouden minder risico lopen op ziektes tijdens de zwangerschap. Dit heeft te maken met de eiwitten in het zaad, die embryo’s zouden beschermen en vrouwen toleranter tegen ziektes maken.
5.Het slikken van zaad helpt tegen ochtendmisselijkheid bij vrouwen.

Lees ook  Jongen (16) springt van twee hoog uit raam van woning na inval politie

Hoe maak je het aangenamer voor vrouwen?
Wanneer je het als man leuk vindt als vrouwen zaad slikken, kun je natuurlijk wel je best doen om het zo aangenaam mogelijk te maken voor haar.

Zo kun je proberen om de smaak zo goed mogelijk te houden, door op je voeding te letten. Hoe meer vlees je eet, hoe slechter de smaak is.

Daarnaast hebben ook koffie en sigaretten een negatieve invloed op de smaak van je zaad. Doe hier je voordeel mee en pas je voeding af en toe een beetje aan. Dit levert voor beiden voordelen op.

Psychologisch testje: Hoeveel honden je telt op deze foto onthult je mentale leeftijd

Foto’s die kinderen van vandaag helaas nooit begrijpen..Ken jij ze nog wel?!