in

5-jarige schreeuwt het uit in zwembad – seconden later beseft moeder dat ze naar ziekenhuis moet rennen

De zomer staat voor de deur! Veel mensen kijken er naar uit om lekker naar het strand of zwembad te gaan en kopen nieuwe badkleding. Maar deze moeder waarschuwt nu dat er zich een verborgen gevaar kan verbergen in nieuwe zwembroeken.

Laura Collins was op vakantie met haar vijf jaar oude zoon Jack. Ze koelden af in het zwembad van een hotel. Na het zwemmen trok Laura de badkleding van haar zoon uit, toen hij plotseling begon te schreeuwen, aldus Mirror.

„Hij liet de meest hartverscheurende schreeuw uit die ik ooit heb gehoord; een geluid dat geen enkele moeder ooit zou moeten horen,” vertelde Laura aan de krant.

Lees ook  5 ongewone trucjes waar je mayonaise voor kunt gebruiken

Jack had zoveel pijn dat hij naar het ziekenhuis moest. Daar vonden de artsen de opmerkelijke oorzaak. Het netje in zijn zwembroek had zich rond zijn geslachtsdeel gedraaid. Het zat zo strak vast dat Jack verdoofd moest worden, voordat artsen het net konden verwijderen.

Hoewel het misschien een uitzonderlijke verwonding lijkt, was Jack niet de eerste jongen met deze klacht in het ziekenhuis. Een andere jongen was een paar weken eerder in het ziekenhuis behandeld voor zeer vergelijkbare verwondingen.

Lees ook  Mama zegt dat haar gezin van 6 in deze camper woont. Als ze de deur opent? INDRUKWEKKEND!

Na Jacks ongeval, raadt zijn moeder nu andere ouders aan om het net uit de zwembroek te halen. Op deze manier probeert ze veel potentieel leed te vermijden. Trimester Talk beveelt dezelfde oplossing aan, of laat anders kinderen ondergoed onder de badkleding dragen.

Nu helpen we met het verzoek van de moeder om haar boodschap verder te delen, zodat dit niet nog meer kinderen overkomt!

Turnster breekt beide benen na dubbele salto op mat

Vrouw waarschuwt voor de risico’s van dit hondenspeeltje na de tragische dood van haar hond