in

5 bejaarde broers en zussen wonen samen in hetzelfde bejaardentehuis, en tonen ons de echte betekenis van familie.

Hoewel we in de loop van ons leven vele personen ontmoeten, kent er niemand ons zo goed als onze eigen zussen en broers. Kinderen die uit grote families komen, weten dat broers en zussen een team vormen waar je altijd op kunt rekenen, om nog maar te zwijgen van de inside jokes. Maar slechts weinigen leven ook nog op latere leeftijd met hun broers en zussen samen. Als dit je leuk in de oren klinkt, zal dit verhaal zeker je hart verwarmen.

In het bejaardentehuis “Jeffrey and Susan Brudnick Center for Living” in Peabody in Massachusetts beleven vijf overlevende broers en zussen uit een gezin van 11 samen hun gouden jaren. De senioren in kwestie zijn: Mary Cena, 92, Carmen Wesala, 98, Lawrence Mallia, 90, Georgia Southwick, 93 en Lucy O’Brien. Deze broer en zussen leefden al meer dan 70 jaar niet meer op dezelfde plek.

Lees ook  Niemand weet waarom deze donkerhuidige kinderen blond haar hebben. Een DNA-test zorgt voor een grote verrassing.

“We zijn gewoon blij om weer samen te zijn”, zei Cena. “Ik wou dat ook onze andere broers en zussen dit hadden kunnen beleven.” Vroeger kwamen de broers en zussen nog wel wekelijks samen om kaart te spelen of deden ze uitstapjes samen.

Hun hechte band gaat terug tot in 1970, toen vier van de vijf kinderen tot 1978 samenwerkten in de kruidenierswinkel van de familie. Hoewel de vijf nu verschillende medische afspraken en programma’s hebben binnen het tehuis, zegt het personeel dat ze al hun vrije tijd samen doorbrengen en echt de beste vrienden zijn.

Lees ook  Deze oude zieke vrouw barst in tranen uit als haar verpleger DIT doet…

De manager van het tehuis, Betsy Mullen, zegt dat ze in haar hele loopbaan nog nooit zoiets gezien heeft. “We hebben al zussen gehad, broers, echtgenoten, moeders en dochters”, zei ze. “Maar dit is ongewoon en hebben we hier nog nooit gehad.”

De liefde van deze familie is genoeg om ons eraan te herinneren hoe belangrijk familie wel is. Dit verhaal toont dat we ons over de kleine meningsverschillen moeten zetten en dat we op hogere leeftijd ook nog altijd samen met onze broers en zussen kunnen vieren.

DEEL dit met je vrienden en familie!

Diepbedroefde moeder volgt babykalfje terwijl hij in een aanhangwagen wordt afgevoerd om geslacht te worden.

Deze moeder werd in het gemeentehuis denigrerend behandeld. Tot ze DIT doet …