in

41-jarige dame laat AstraZeneca vaccin zetten en kampt daarna met vervelende gevolgen

De 41-jarige Leigh King uit het Schotse North Lanarkshire, kapster van beroep, kampt wel met heel vervelende gevolgen nadat ze haar eerste AstraZeneca spuit had laten zetten. Zo kreeg ze al snel een allergische reactie over bijna haar gehele huid.

Ontzettende pijnlijke uitslag
Ontzettend irritant en verdomd pijnlijk vertelde ze aan de Britse kranten: “Ik heb het vaccin vroegtijdig gekregen omdat mijn zoon autisme heeft en niet volledig mobiel is.

Ik heb sinds ik het vaccin heb gekregen niet voor hem kunnen zorgen omdat ik nog altijd pijn heb.”

“Mijn huid deed vooral in het begin gigantisch veel pijn en voelde constant ontzettend warm aan. Ik heb denk ik nog nooit zoveel pijn gehad en het was een verschrikkelijke ervaring. Ik ben nochtans altijd een gezonde persoon geweest en ik neem ook voor niets medicatie.”

Lees ook
Zien: ‘Nederland verliest Gordon (52 jaar)’

“Wanneer ik zeg dat de twee weken na mijn spuit een echte hel waren en de slechtste dagen in mijn leven dan overdrijf ik helaas niet.

Dit is gewoon een heel zware situatie voor mij momenteel en ik heb nu professionele hulp nodig voor mijn huid.”

Leigh maakte wel duidelijk dat ze helemaal niet tegen de vaccins is, ook niet na wat haar overkomen is. Ze is enkel flink teleurgesteld dat ze hierna niet onmiddellijk de juiste hulp kreeg.

Lees ook
Makelaarster vertelt over seksverslaving: “Na 5 minuten lag ik te kronkelen met een klant op de keukenvloer”

Het is natuurlijk ook nog niet medisch bewezen dat de gigantische uitslag daadwerkelijk door het AstraZeneca vaccin komt of dat er toevallig nog iets anders is dat dit effect op haar heeft gehad. Het enige wat 100% zeker is, is dat de verschijnselen heel snel zijn opgedoken na haar spuit.

Volgens het Britse agentschap voor geneesmiddelen MHRA is deze uitslag een ‘niet normale’ bijwerking van het vaccin, die slechts bij 1 op de 100 kan voorkomen en zelden tot nooit is dit in zo’n extreme vormen. Er zouden momenteel in Groot Brittanië 3.795 gevallen bekend zijn.

Het is officieel bewezen! Van paaseitjes val je af!

Waarom de geslachtsdelen van mannen over de hele wereld steeds kleiner worden