in

4 kinderen bijna verdronken door shoppende ouders

Het is vakantie, mooi weer en wat ga je dan doen met je kinderen? Wat dacht je van een lekker dagje op het strand vertoeven.

Ouders hebben niet altijd zin om de hele dag op het strand te zitten, daar de reddingswerkers in Blankenberge vandaag achter. Vier kinderen van 10 en 11 jaar oud zijn zijn bijna verdronken.

Lees ook  Die silicagelpakjes die je soms in verpakkingen vindt zijn nuttiger dan je denkt. Hier heb je TIEN wonderlijke toepassingen!

Het ene stel ouders waren in de buurt gaan shoppen, en het andere ergens ver weg op een bankje op de boulevard. De reddingswerkers konden de kinderen nog net op tijd uit het water halen.

“Voor hetzelfde geld was dit veel erger afgelopen. Laat je kinderen nooit alleen in zee zwemmen. Dertig seconden kunnen al het verschil betekenen tussen leven en dood. ”

Lees ook  Gestolen fiets na negen jaar terug bij rechtmatige eigenaar

Het was de zwaarste reddingsoperatie in de afgelopen twee jaar van de Belgische badplaats. De kinderen werden meerdere keren gewaarschuwd maar bleven te ver de zee ingaan. Een plotselinge harde wind en sterke onderstroom in hoger het viertal nog verder het water in.

Er waren maar liefst zeven reddingswerkers nodig om de kinderen veilig op het strand te krijgen.

Verschrikkelijk nieuws over dochter Rossana Kluivert

12-jarige wordt “monster” genoemd op school – 15 jaar later verbazen haar foto’s iedereen