in

4 jongens kruipen in tuin van oude vrouw, als ze hen ziet, barst ze in tranen uit

De meeste oudere mensen blijven liever in hun eigen huis wonen dan dat ze naar tehuizen gaan. Maar zonder hulp in het huis, kan dat moeilijk zijn.

Zeker als je de trappen op en af moet, het afval buiten moet zetten, of de tuin moet onderhouden – en dat laatste bleek een groot probleem voor de 75-jarige Gerry Suttle.

Gerry woont in Riesel, Texas, waar bewoners volgens de wet hun gras niet hoger dan 45 centimeter mogen laten groeien.

Maar in 2015 had Gerry moeite haar tuin schoon en netjes te houden.

Na een tijdje viel dat op bij de politie, en ze moest zelfs voorkomen in de rechtbank.

Maar de oproep kwam nooit aan bij Gerry, en dus kwam ze ook niet opdagen.

Lees ook  Een sterke kerel gaat kapot van de pijn. De reden daarvoor is van afschuw nauwelijks te verdragen.

Uiteindelijk zou Gerry zelfs gearresteerd worden en in de gevangenis gegooid worden.

Dat nieuws ging rond in het hele stadje, en vier jonge jongens wisten precies wat ze moesten doen toen ze over Gerry op het nieuws zagen.

De broertjes Reynolds brachten allemaal een grasmaaier naar het huis van Gerry en begonnen het gras en onkruid te wieden.

¨We hebben haar nog nooit ontmoet, maar ze is 75 jaar oud en ze heeft hulp nodig in de tuin. Dus dit was het minste wat we konden doen,¨ vertelde Blaine Reynolds aan News 10.

¨Ik voelde me slecht omdat het een 75-jarige vrouw betrof. Wie gaat haar tuin nou bijhouden?¨ zei Blake Reynolds toen hij hoorde dat Gerry in de gevangenis kon belanden.

Lees ook  De hersenschade die Eden opliep nadat ze bijna verdronk in het zwembad leek onherstelbaar, tot één man alles veranderde

Toen andere mensen rondom haar huis zagen wat er gaande was, begonnen ze ook mee te helpen – in twee uur was de hele tuin van Gerry weer in orde.

¨Ik sta zelden met een mond vol tanden. Maar dit is voor het eerst. Je kan het als een mijlpaal zien dat ik niet weet wat ik moet zeggen,¨ zei Gerry voordat ze haar helden omhelsde.

Bekijk het nieuwsbericht hieronder:

Deel dit verhaal als je ook vindt dat meer jonge mensen zoals de broertjes Reynolds zouden moeten zijn. Ze verdienen alle lof in de wereld!

Visser schrikt van zijn vangst – hij treft iets aan waarmee hij een 25 jaar oud mysterie oplost

Rosanna haar zoon sterft na een moeilijk ongeluk, nadien weet ze precies wat ze moet doen