in

4-jarige sterft onverwacht nadat hij enkele dagen last had van symptomen van “buikgriep.” Dan vinden dokters dit in zijn longen.

Ouders zijn altijd extra op hun hoede als hun kleintjes in het water spelen. Maar er bestaat nog een ander gevaar van zodra ze het water uitkomen.

Als een kind tijdens het zwemmen water inslikt, lopen ze gevaar op “droge verdrinking.” Het is cruciaal om de symptomen in de gaten te houden: braken, vermoeidheid, hoesten en moeilijk ademen.

Een familie uit Texas lijdt onder de plotse dood van de vierjarige Francisco (Frankie) Delgado. De hele familie ging onlangs zwemmen en hadden het uitstekend naar hun zin.

De volgende dagen werd Frankie ziek. Hij had griepachtige symptomen, maar zijn toestand leek langzaam beter te worden.

Een week later werd Frankie wakker met vreselijke pijn. Hij slaakte een kreet uit en blies zijn laatste adem uit.

Lees ook  Hij bond me vast aan het bed, mijn man zat erbij en keek ernaar. Maar ik werd niet gedwongen.

De vader van Frankie was op dat moment bij hem en hij zei dat hij niet wist wat te doen. De ambulance kwam en die bracht hem naar het ziekenhuis.

Daar deden de dokters alles om het leven van Frankie te redden. De moeder van de kleine jongen, Tara, herinnert zich hoe de dokters onvermoeibaar werkten.

Tara werd benaderd door een dokter die haar zei dat ze alles probeerden, maar dat hij het niet zou halen. “Toen ze binnenkwam, begon ze te praten over droge verdrinking. Zijn longen zaten vol vocht. Ze konden niets meer voor hem doen”, zei Tara.

Lees ook  Sandra en haar dochtertje mogelijk besmet met coronavirus, maar ze krijgen geen hulp

De familie van Frankie zegt dat hij een erg vrolijke jongen en grote baseball fan was.

Medische professionals manen ouders aan om erg waakzaam te zijn voor de symptomen van droge verdrinking. De symptomen kunnen gemakkelijk verward worden met de griep, maar het kan geen kwaad om je kinderen eens extra te laten controleren.

De symptomen treden op tussen de 24 en 48 uur na het inslikken van het water. De familie Delgado wou dat ze dit eerder geweten hadden, maar hopelijk kunnen andere ouders een les uit hun verhaal trekken om verdere tragedies te vermijden.

DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

De man werd door al zijn vinden voor gek verklaard. Maar op de dag van zijn huwelijk verbluft hij iedereen.

De man redt een blinde kat van de straat – Als hij haar iets op de piano voorspeelt, gebeurt het wonderbaarlijke.