in

4-jarige naar huis gestuurd met “huiduitslag” – dokters zien op scan wat onder haar huid zit

Toen een paar grootouders in China een mysterieuze rode ring ontdekten in de arm van hun vierjarige kleindochter, brachten ze haar naar de dokter. Op het eerste zicht dachten ze dat het een allergische reactie was, maar de X-ray toonde aan dat het om iets anders ging.

Le Le is vier jaar oud en komt uit China. Haar grootouders brachten haar naar de dokter toen ze een vreemde huiduitslag opmerkten op de arm van het meisje.

Lees ook  Beangstigend: man vindt 15.000 bijen in zijn auto wanneer hij terugkomt van de supermarkt

Eerst konden de artsen de dokters de huiduitslag niet identificeren en gingen ze ervan uit dat het een hevige allergische reactie was. Dat meldt British Metro.

Rubberen band onder haar hui
Toen dokter Ye Wensong besefte wat er onder haar arm zat, zei ze dat het leek op een rode cirkel veroorzaakt door een rubberen bandje. De ouders van het meisje konden het nauwelijks geloven, maar bij het zien van de scan zagen ze dat het klopte.

Lees ook  Been van de man zwol op tot enorm formaat nadat hij door een mug was gebeten

De scans toonden niet alleen aan dat de wonde veroorzaakt werd door de rubberen band, maar ook dat de rubberen band veel te strak rond haar arm hing.

“Dunne elastieken of rubberen bandjes kunnen zich makkelijk nestelen in de huid van een baby. Sommige kinderen zijn nog te jong om te babbelen, waardoor ouders eigenlijk niet weten dat hun hun kinderen pijn doet,” zegt dokter Ye.

Deel deze waarschuwing dus zeker met iedereen die kinderen heeft.

Iedereen denkt dat ze zijn verzorger is – maar ze zijn een stel met een leeftijdsverschil van 48 jaar

Verpleegster smokkelt hond van stervende man binnen in ziekenhuis – als laatste afscheid