in

32-jarige moeder krijgt stevige celstraf nadat ze meerdere keren seks had met 15-jarige jongen

In Groot-Brittanië gaat één van de grootste verhalen momenteel over een zeker Sedu Epuna.

Zij is een 32-jarige moeder die zelf een dochtertje heeft, maar zonet werd veroordeeld omdat ze meerdere malen s*ks had met een 15-jarige jongen.

Toen ze 29 had, kwam ze in contact met een 15-jarige tiener via sociale media. Ze nodigde hem bij haar thuis uit om s*ks te hebben.

Aanvankelijk dacht ze blijkbaar dat de jongeman 17 jaar was. Bij hun eerste ontmoeting bij haar thuis begon Epuna hem te kussen en vroeg ze aan hem om haar aan te raken.

Vervolgens hadden ze s*ks in haar slaapkamer. De tweede keer biechtte de jongen op dat hij maar 15 was, maar de toen 29-jarige moeder vond het toch nog ok om seks te hebben. Ze zouden uiteindelijk 7 keer s*ks gehad hebben.

Lees ook
Bibian ontmoette haar man via marktplaats: ‘Ik kocht een bed, en kreeg er een man bij’

De Britse moeder en de tiener stuurden ook naaktfoto’s naar elkaar en hadden constant pikante gesprekken.

In bewijsstukken is ook te lezen dat Epuna vertelde dat ze de jongen graag zag, maar hem wel vroeg aan niemand over hun ontmoetingen te vertellen:

“Als we van elkaar houden, moeten we dit verbergen tot je 16 of 17 bent. Als mensen dit te weten komen dan eindig ik in de cel.”

Rechter heeft geen medelijden en geeft stevige celstraf
Het bleken zowaar profetische woorden te zijn want uiteindelijk besloot de jongeman het contact te verbreken. De verboden relatie kwam aan het licht en Epuna werd voor de rechtbank gedaagd.

De jongen zelf legde ook een verklaring af waarin hij vertelde dat hij vond dat ze mis bruik van hem had gemaakt:

Lees ook
‘Mijn echtgenoot bedriegt me constant met mijn dochter, zou ik er iets van zeggen?’

“Ik voel me beschaamd door wat er is gebeurd. Ze was een stuk ouder dan ik en ik heb het gevoel dat ze me mis bruikt heeft. Ik was pas 15 en onervaren.

Ik was ook nieuwsgierig en naïef, zoals veel jongens van mijn leeftijd. Mijn oma was ziek en dat wist ze. Ik heb het gevoel dat ze mis bruik van me heeft gemaakt. Ik ben er gewoon in meegegaan.”

Epuna gaf aan dat ze heel veel spijt had, maar toen vooral eenzaam was en genoot van de aandacht van de 15-jarige jongeman. Ook al leek de s*ks op dat moment wederzijds.

De rechter had duidelijk geen medelijden omdat ze s*ks heeft gehad met een minderjarige. Ze werd veroordeeld tot een effectieve gevangenisstraf van maar liefst 32 maanden.

Man die oren nooit schoonmaakt vindt kakkerlakfamilie in oor

Kopppel neemt ontslag en reist naakt de wereld rond (foto’s)