in

2E DODE gevonden: onrust in de omgeving (BUNSCHOTEN-SPAKENBURG) !!

In Bunschoten is een stoffelijk overschot gevonden. Dat meldt de politie. Het lichaam is gevonden aan De Kronkels in Bunschoten. Het is onduidelijk om wie het gaat.

De omgeving is afgezet voor onderzoek. Ook vliegt er een politiehelikopter over het gebied. Pers en omstanders worden op grote afstand gehouden.

Volgens de politie kan het onderzoek nog uren duren. Een woordvoerder zegt dat nog niet bekend is of het gevonden lichaam van een man of een vrouw is.

SAVANNAH
In de omgeving van Bunschoten is vandaag een grote zoekactie gehouden. Honderden vrijwilligers zochten naar een spoor van de 14-jarige Savannah die sinds donderdag vermist wordt.

Aan het begin van de middag werd plotseling een groot gebied afgezet aan De Kronkels. Het is niet bekend of beide zaken met elkaar te maken hebben. Volgens de politie is het lichaam niet gevonden door de vrijwilligers die zoeken naar Savannah. Een voorbijganger heeft het lichaam ontdekt en schakelde de politie in.

Vanmorgen zei de politie nog dat in het geval van Savannah niet wordt uitgegaan van een misdrijf. Maar een woordvoerder zegt nu dat alle opties worden opengehouden. Het onderzoek is in volle gang.

ONRUST
Vrijdagmiddag werd bij Achterveld het lichaam gevonden van een 14-jarige meisje uit Hoevelaken. Volgens de politie is zij door een misdrijf om het leven gekomen.

Dat er nu opnieuw een stoffelijk overschot is gevonden, op nog geen twintig kilometer afstand, zorgt voor veel onrust in de omgeving. De politie zegt de zorgen te begrijpen

Lees ook  Humberto Tan wordt waarschijnlijk de nieuwe presentator van dít programma

Taxichauffeur Chris probeerde een TERRORIST TE RAMMEN, Wat een HELD!

Moeder dumpt baby voor ritje in achtbaan: Schandalig!!