in

Hij had last van kleine ballen en begon met injecteren. Nu is hij dood

Een man overleed nadat hij silicone in zijn testikels injecteerde als onderdeel van een lichaamsaanpassing fetisj.

Jack Chapman, ook gekend als Tank Hafertepen, postte foto’s van zijn opgezwollen genitaliën, een neveneffect van silicone-injecties. Maar deze praktijk is erg gevaarlijk – en de overlijdensakte van de 28-jarige man uit Australië vermeldt het “silicone-injectie syndroom” als doodsoorzaak.

Daarnaast zouden ook longproblemen tot zijn dood geleid hebben.

Lees ook  Man krijgt beroerte en drinkt week lang water uit wc

Chapman raakte in San Francisco en Seattle betrokken in homoseksuele meester-slaaf relaties. Zijn moeder Linda Chapman verwijt Dylan Hartefepen, een populaire blogger, voor de dood van haar zoon.

Hij zou Chapman verleidt hebben tot het maken van lichaamsaanpassingen en de moeder ontdekte een contract die hun relatie typeerde.

In het contract nam Chapman de achternaam van Hafertepen over en droeg hij zijn salaris over aan hem en verbond zich ertoe om een ketting rond zijn nek te dragen. Als eerbetoon aan Chapman schreef Hafertepen: “Hij was mijn wereld. Ik was zijn zon, hij deed me voelen als het centrum van zijn universum.”

Lees ook  Haren van 2-jarige Julen gevonden in Spaanse put

Hij ontkende dat hij Chapman gedwongen zou hebben om silicone in zijn lichaam te injecteren.

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties en DEEL dit bericht met je vrienden!

Alleenstaande vader verdwijnt van het werk – Zijn collega’s realiseren zich waarom en hun reactie brengt iedereen in tranen

16-jarige jongen stierf terwijl hij zijn 13-jarig neefje redde door een aanvallende bruine beer af te leiden.